Lush Halloween 2021 collectie

Mijn favoriete periode van het jaar is weer aangebroken want de Halloween collecties zijn er weer. Mijn persoonlijke favoriet? De Lush Halloween collectie!

Ieder jaar opnieuw is het weer lekker griezelen geblazen dankzij alle nieuwe bath bombs, douchegels en andere fijne producten. Ook dit jaar vind je bij Lush weer een heleboel unieke producten, speciaal voor Halloween.

Dit zijn alle producten binnen de Lush Halloween 2021 collectie:

Trick or Treat lipscrub – € 9,00

Scrub je lippen zacht met zure citroenmatten-smaak. Masseer in op je lippen, lik af (echt waar) en sta versteld van je zachte lippen.

Monster Octopus shower jelly – € 9,00

Deze rode octopus zit vol zwarte bes, vanille en sinaasappel en heeft de geur van zoete passievrucht.

Ectoplasm shower slime – € 7,50

Spinnenwebben hebben geen schijn van kans met dit frisse en fruitige goedje. Dankzij opwekkend mandarijn- en grapefruitsap voel je je springlevend.

Pumpkin Spice zeep – € 6,00

Verwen je handen met de warme combinatie van pompoenpuree, ahornsiroop en winterse kruiden. Deze zeep is geschikt voor handen en lichaam.

Ghost in the Dark zeep – € 6,00

Was jezelf stralend schoon met deze glow in the dark-zeep vol frisse citroengras- en vrolijke bergamotolie. Deze zeep is geschikt voor handen en lichaam.

Lord of Misrule showergel – vanaf € 9,00 voor 100 ml

Dompel jezelf onder in het groene brouwsel van pittige peper en kruidige patchouli, terwijl carrageen-zeewier je huid verzacht. Een feest voor al je zintuigen!

Alien bubble bar – € 6,50

Dat wordt lekker spacen in een neongroen bad, met buitenaards fris citrusschuim. Verkruimel onder de lopende kraan voor bergen vol bubbels in je bad.

Screamo bubble blower – € 17,50

Geïnspireerd op het beroemde schilderij The Scream van Edvard Munch. Als je tussen de bergen van kersen-bubbels baddert slaak je een gil van blijdschap!

Ghostie bath bomb – € 6,00

Ghostie zorgt voor regenboogwater met mmmango-geur en spooky geknetter…Laat de bomb in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan geur en kleur.

Pumpkin Pumpkin bath bomb – € 6,00

Deze lachebek bevat verwarmende kaneel, verzachtend pompoenpoeder en frisse citrusoliën. Zo kun jij er weer met een grote glimlach tegenaan.

Lord of Misrule bath bomb – € 5,50

Deze ondeugende joker kleurt je badwater groen met de mysterieuze, kruidige geur van patchouli en zwarte peper. Laat de bomb in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan geur en kleur.

Bat Art bath bomb – € 6,00

Strijk neer in donker bat-water met betoverende glitters en de geur van rozemarijn en salie. Laat de bomb in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan geur en kleur.

Halloween Buds cadeau – € 21,00

Een cadeau gevuld met drie ondeugende badvrienden. Verpakt in 100% gerecycled karton, lint van gerecyclede plastic flessen, 100% gerecycled papier en beschermd met Eco-Pops van biologisch afbreekbaar materiaal.

They Only Come Out At Night –  € 42,00

Griezelig gezellige goodies voor in bad en onder de douche, gewikkeld in de perfect tas om jouw treats in te verzamelen.

Deze Drawstring Bag is gemaakt van 100% biologisch katoen en is gemaakt door de
getalenteerde ambachtslieden van Re-Wrap, een sociale onderneming in India die zich richt op ecologische en sociale verandering.

Batfink product holder – € 2,00

Stel je eigen cadeau samen! Deze cadeauverpakking is gemaakt van 100% gerecycled karton, verpak er je favoriete bath bombs in.

Trick or treat product holder – € 2,50

Stel je eigen cadeau samen! Deze cadeauverpakking is gemaakt van 100% gerecycled karton. Je kunt hier een standaard bath bomb (van ca. 200g), een flesje (van 100g) en een potje (van 100g) in kwijt.

Pumpkin gift wrapping – € 6,00

Deze knot wrap is gemaakt van 100% biologisch katoen. Knot wraps zijn hét milieuvriendelijke alternatief voor inpakpapier. Deze doek is handig, duurzaam en telkens opnieuw te gebruiken.

Bats gift wrapping – € 6,00

Deze knot wrap is gemaakt van 100% biologisch katoen. Knot wraps zijn hét milieuvriendelijke alternatief voor inpakpapier. Deze doek is handig, duurzaam en telkens opnieuw te gebruiken.

De Lush Halloween-producten zijn nu verkrijgbaar in de Lush winkels en online.

Welk product vind jij het leukst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?