Lush Harajuku bath bombs winkel

Ik vertelde een tijdje geleden al kort iets over de gloednieuwe Lush Harajuku conceptstore. Dit is de allereerste Lush conceptstore en deze winkel verkoopt uitsluitend bath bombs. Ik was pas twee weken in Japan dus ik heb de Lush Harajuku winkel uiteraard ook bezocht! In dit artikel neem ik jullie graag mee doorheen deze fantastische winkel.

Lush Harajuku bath bombs

De Lush Harajuku winkel is de allereerste in zijn soort. Het is namelijk de eerste keer dat Lush een speciale winkel opent die niet het hele assortiment verkoopt. Deze winkel in Harajuku verkoopt namelijk alleen maar bath bombs, waaronder ook een heleboel exclusieve bath bombs.

Bij de Lush in Harajuku kun je namelijk maar liefst 89 bath bombs vinden. Je vindt er een hele hoop klassiekers terug waaronder Big Blue en Sex Bomb maar dus ook een heleboel nieuwigheden. Zo kon je er o.a. ook de bath bombs uit de Lush paascollectie vinden.

Lush Harajuku bath bombs

Het leuke aan de Lush Harajuku bath bombs winkel is de manier waarop alles tentoongesteld wordt. Zodra je de winkel binnenkomt zie je gelijk hele muren vol met bath bombs, heel erg indrukwekkend natuurlijk. Het lijkt precies alsof je een verfwinkel binnenstapt met al die verschillende kleurtjes tegen de muur.

Verder gebruikt Lush Harajuku ook een speciale manier om je te laten zien hoe de bath bombs eruit zien bij gebruik. Het personeel in de winkel is voorzien van een telefoon waarmee ze alle bath bombs kunnen scannen. Als je interesse toont in een specifieke bath bomb kunnen zij deze voor je scannen, waarna je de bath bombs live in actie kunt zien op de telefoon. Heel erg leuk en uniek!

Lush Harajuku bath bombs

Ja, ik ben echt énorm enthousiast over de gloednieuwe Lush Harajuku bath bomb conceptstore. Het is gewoon zo’n unieke ervaring om mee te maken en als grote Lushfan moet je er echt eens naartoe in je leven.

Moest je dus eens in Japan zijn dan moet je sowieso Harajuku bezoeken. De Lush winkel zit niet in de bekende Takeshita straat maar ligt ietsje verder. Vergeet dus zeker niet om deze winkel ook eens een bezoekje te brengen als je in de buurt bent. Het exacte adres is: Tokyo, Shibuya, Jingumae 1-13-11.

Ik heb uiteraard ook het een en het ander gekocht waaronder een aantal geweldige exclusives zoals de Kitsune en de Sushi bath bomb. Deze komen zeker later nog eens aan bod in een apart artikel.

Zou jij deze winkel willen bezoeken? 

Share:

3 Comments

  1. March 11, 2019 / 12:26 pm

    Je hebt echt geen IDEE hoe jaloers ik ben, haha. Wat een paradijs lijkt me dat daar. Die tentoonstelling ook inderdaad, echt een walhalla gewoon. Ik ben zo vreselijk benieuwd naar die Harajuku exclusives. Ik móet naar Japan 😅

  2. March 14, 2019 / 1:51 pm

    Ik vind het werkelijk een lust voor het oog. Wat ziet dat er vrolijk en mooi uit zeg, al die bath bombs zo op een rijtje.

  3. March 24, 2019 / 7:07 pm

    Wauw dit is echt zo ontzettend gaaf. Ook echt prachtig hoe het allemaal is weergegeven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?