Lush Lemony Flutter

Vorige week liet ik jullie mijn Lush shoplog alvast zien. Een van de dingen die ik geshopt had was een gloednieuwe Lemony Flutter. Lush Lemony Flutter staat al jaren in m’n badkamerkast en is dus ook echt een holy grail van mij. Mensen zijn vaak zo nieuwsgierig naar dit product, daarom dat ik hem vandaag uitgebreid aan jullie ga laten zien.

Lemony Flutter is in de eerste plaats een boter speciaal voor je nagelriemen. Hij voedt je nagelriemen, maakt ze lekker zacht en zorgt ervoor dat ze beter terug te duwen zijn. Het terugduwen van je nagelriemen is erg belangrijk als je sterke, egale en lange nagels wilt. Ook staan verzorgde nagelriemen meteen een pak netter en maken ze je nailart doordat het plaatje af lijkt. Het is trouwens echt wel een dikke boter, het is geen lotion in een pot.

De geur is, zoals de naam al zegt, heel erg fris. Hij doet me denken aan kuisproducten maar dan niet op een overheersende manier.

Lemony Flutter kun je gelukkig niet alleen voor je nagelriemen gebruiken maar ook nog voor een hele hoop andere dingen. Zo gebruik ik hem als handmasker en als voetmasker. Vooral als voetmasker na een city trip vind ik hem ideaal. De dag dat je thuiskomt gewoon even de douche in springen, voetjes royaal inwrijven met Lemony Flutter en sokken erover aandoen.

Pas aangebracht

Het product is enorm gehypet en zeker wel met een reden. Ik dacht eerst dat het serieus overrated zou zijn want het is toch maar een gewone crème? Wel, ik merk echt verschil. Ik gebruik mijn Apricot Oil van Essie dagelijks (deze trekt namelijk sneller in) maar mijn nagelriemen zijn toch nooit zo gevoed als met mijn Lemony Flutter.

Het maakt echt een enorm verschil. Je nagelriemen zien er beter uit, voelen beter aan en je nagels groeien veel sterker en harder. De prijs mag wel wat aan de duurdere kant liggen maar het product is echt heel zuinig. Ik heb iedere keer weer moeite om de pot binnen het jaar op te krijgen, dat is zowat het enige nadeel dat er aan zit. Dus: Lush, maak kleinere verpakkingen!

Lush Lemony Flutter kost € 10,65 voor 45 g. Lush is zowel online te koop als bij hun fysieke verkooppunten. Op deze pagina vind je zowel de Belgische als Nederlandse verkooppunten. Oh en btw, mijn favoriete filiaal is dat in Maastricht, zéker de moeite waard om eens te bezoeken.

Heb jij Lemony Flutter al eens geprobeerd?

13 Comments

 1. beautyforgirls
  December 17, 2013 / 8:15 am

  Deze vind ik zo fijn.
  Liefs, xxx

 2. Eline
  December 17, 2013 / 8:36 am

  Deze vind ik ook echt zo heerlijk!

 3. December 17, 2013 / 8:52 am

  ik wil deze nog altijd eens kopen 🙂

 4. Cynthia
  December 17, 2013 / 10:59 am

  Jaaa, deze heb ik ook! (:

 5. December 17, 2013 / 12:24 pm

  Ik vind 10,65€ helemaal niet duur voor een grote pot. Die Essie abricot is in verhouding duurder.
  Het enige nagelriem product dat ik fijner vind als deze is mijn Dior nagelriem crème. Maar die is eigenlijk alleen in de winter echt nodig.x

  • Amy
   Author
   December 17, 2013 / 2:24 pm

   Hier ben ik ook zo benieuwd naar! Maar 2 nagelriemcrème potten in huis is misschien een beetje teveel van het goede 😛

 6. December 17, 2013 / 2:22 pm

  Als je er echt zo lang mee doet is dat inderdaad niet duur! Hij klinkt heel goed 🙂

 7. Tess Evea
  December 17, 2013 / 7:28 pm

  Heerlijk product, werkt ook echt heel erg goed.

 8. December 17, 2013 / 7:36 pm

  Ik ben ook dól op lemony flutter. Mijn potje zit echter aan de datum dus ik ben binnenkort toe aan een nieuwe.

 9. December 19, 2013 / 8:31 pm

  lijkt mij een erg lekker product maja alles van Lush is lekker toch? haha
  liefs

 10. December 19, 2013 / 11:52 pm

  Moest hem vandaag ook kopen van de verkoper (hij vond m’n nagelriemen afschuwelijk) !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?