Lush Sex Bomb

Lushproducten, ik ben er gek op. Ik heb er een heleboel die ik steeds opnieuw blijf kopen, no matter what. Waaronder deze geweldige bath ballistic, oftewel bruisbal, genaamd Lush Sex Bomb.

Lush omschrijft het zo:

Waarom je deze zou gebruiken? Waarom denk je! Lush Sex Bomb zit vol essentiële oliën die al eeuwen gebruikt worden als lustopwekkers: jasmijn en ylang ylang. Een druppeltje scharlei zorgt ervoor dat je niet in paniek raakt en een heldere kijk op de zaken blijft houden. Gebruik voor een spannende date, of deel met een lover die je al jaren kent.

En gelijk hebben ze! Deze bruisbal laat je huid echt zijdezacht achter en de geur van ylang ylang blijft ook lekker lang hangen. Ik vind wel niet dat hij lustopwekkend werkt, daarvoor ga je toch echt wel oesters moeten eten ;-). Om te ontspannen vind ik deze daarentegen wel geschikt. Ook laat deze bruisbal een lief cadeautje achter in je bad (spoiler: het bloemetje in het midden).

Ik vind het echt een aanrader. Als je ooit Sweety Pie shower jelly al hebt geprobeerd en je vindt die geur erg lekker, deze heeft dezelfde geur. Of als je van jasmijn en ylang ylang houdt dan moet je hem zeker ook eens proberen. Hij kost € 6,05 en is te koop bij Lush, zowel online als bij hun verkooppunten.

Share:

3 Comments

 1. April 1, 2013 / 12:09 pm

  Deze staat nogsteeds op mijn wishlist! Wat een super leuke bruisbal 😀

 2. Wendy (MissPinkyNails)
  April 1, 2013 / 4:11 pm

  Ik ben benieuwd 😛 Zou hem toch wel eens willen testen… Ik heb alleen niet en bad whahaha 😛

 3. April 1, 2013 / 7:32 pm

  O deze lijkt mij heel erg lekker! Ik ben dol op lush <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?