web analytics

Lush Spongebob Squarepants collectie

Vorige week lanceerde Lush in samenwerking met Nickelodeon en Paramount Consumer Products wereldwijd de limited edition SpongeBob SquarePants-collectie. Lush staat bekend om haar innovatieve, verpakkingsvrije cosmeticaproducten zoals bath bombs, shampoo bars en solid zepen. Het is dan ook geen verrassing dat deze nieuwe samenwerking daarom producten bevat die consumenten aanmoedigen de oceanen in het achterhoofd te houden en te kiezen voor plasticvrij!Ter ondersteuning van Paramount’s SpongeBob SquarePants: Operation Sea Change-campagne, een wereldwijd initiatief dat vorig jaar is gestart voor het behoud en de duurzaamheid van de oceaan, heeft Lush een collectie ontwikkeld met zes nieuwe, F.U.N. en avontuurlijke producten. Hiermee kunnen consumenten hun bad-, douche- of lichaamsverzorgingsroutine volledig plasticvrij maken!

Dit zijn de producten die je binnen deze collectie terug kunt vinden:

Spongebob Bath Bomb – € 6,00

Neem een duik in vrolijk passievrucht-water voor het beste bad ooit! Het is tijd voor een feestje in je badkamer met iedereens favoriete zeespons.

Surprised Patrick Bath Bomb – € 6,00

Hij is maf, vriendelijk en erg geliefd in memes – het is Patrick Ster! Spring samen met deze bruisende zeester in een zoet vanille-kokosbad, terwijl je wordt omringd door een prachtige, oranje zonsondergang.

Squidward Bubble Bar – € 7,00

Ontspan je tentakels, zak achterover in een bad vol zacht, fluffig schuim en laat die frons verdwijnen!

Spongebob zeep – € 8,00

Kom fris en fruitig je badkamer uit dankzij deze zee(p)spons vol reinigend en verhelderend vers ananassap en opbeurende buchu-olie.

Home Sweet Pineapple body balm – € 12,00

Ga plasticvrij met deze ananas diep in de zee! Zeg ‘Ahoy!’ tegen een zachte, gehydrateerde huid dankzij de basis van Fair Trade, biologische cacao- en sheaboter.

Krabby Patty cadeau – € 17,00

Ga voor een smakelijk bad (geheim recept) met de beroemde burger van de Krokante Krab. Dit 3-in-1 badcadeau bevat twee schuimende bath bomb-broodjes vol fruitige bergamot en limoen.

Deze limited edition-collectie is vanaf donderdag 29 juni 2023 exclusief verkrijgbaar in Lush-winkels, via de app en online.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?