web analytics

Lush Stranger Things bath bombs

Op vrijdag 2 december lanceerde Lush een limited edition Stranger Things badcadeau: The Hellfire Club Bathing Duo (€19). Dit bad-duo biedt fans de kans om exclusief handgemaakte bath bombs te bemachtigen die gebaseerd zijn op een paar van de populairste thema’s van het laatste Stranger Things-seizoen. Het ideale cadeau voor fans van de serie of voor de echte Lush liefhebbers!

Benieuwd naar deze nieuwe Lush Stranger Things bath bombs? Lees dan zeker verder!

Sinds de release in 2016 heeft het wereldwijde fenomeen Stranger Things meer dan 65 awards en 175 nominaties in de wacht gesleept. Het is dan ook een ontzettend populaire serie die op veel fans kan rekenen. Samenwerkingen zijn niet nieuw voor Lush waardoor ze het dus ook een fantastisch idee vonden om iets rond deze serie te doen.

Binnen dit limited edition cadeau vind je twee producten terug: de D8 bath bomb en The Rift bath bomb:

De ‘D8’ bath bomb is een 3D-replica van de achtzijdige dobbelstenen die door de Hellfire Club wordt gebruikt bij het spelen van Dungeons and Dragons, met nummers die verwijzen naar de show en Lush, zoals 11 – de naam van de hoofdpersoon ‘El’ met haar bovennatuurlijke krachten, en 29 – het adres van de allereerste winkel van Lush in Poole, Dorset in het Verenigd Koninkrijk.

Werp de D8 in je warme badwater om twee kleurrijke paden vrij te maken, terwijl golven van pepermunt vrijkomen die de geest aanscherpen en karakters versterken. Met de geur van Lush-fanfavoriet Intergalactic.

The Rift’ is dan weer een gitzwarte bath bomb die lijkt te splijten en een furie van rood en oranje vuur onthult die onder de oppervlakte borrelt. De bath bomb heeft een pittige geur, verwarmende aroma’s en knettert, draait en popt in het water rond opbloeiende wereldredders in de aanloop naar de laatste serie, waarvan de opnames volgend jaar zullen beginnen.

Daarnaast bevat het cadeau twee verzamelbare speelkaarten die gebruikt kunnen worden in het Dungeons and Dragons-spel dat in de serie wordt gespeeld.

De bath bombs zijn exclusief online verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij als je deze unieke Lush Stranger Things bath bombs nog wilt scoren!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?