web analytics

Lush Tea Tree Water toner review

De Lush Tea Tree Water toner is een van de absolute cultproducten binnen het Lush assortiment. Deze toner is namelijk een van dé bestverkochte toners voor de vette huid.

Ik kocht mijn eerste flesje een jaar of 10 geleden en sindsdien koop ik hem geregeld opnieuw. Het leek me dus het ideale moment om er eindelijk eens een artikel over te schrijven.

Als je benieuwd bent naar de Lush Tea Tree Water toner, lees dan zeker verder!

Wat is het Lush Tea Tree Water?

Tea Tree is een fantastisch ingrediënt voor mensen met een vette huid en/of met onzuiverheden. Het werkt namelijk antibacterieel en is het ideale ingrediënt om puistjes op een efficiënte (en niet-irriterende) manier uit te drogen.

Ook houdt Tea Tree de talgproductie in balans en vermindert het irritaties waardoor je puistjes niet alleen minder worden maar dus ook minder snel terug zullen komen.

Het Lush Tea Tree Water is dus de perfecte toner als je last hebt van een onzuivere of vette huid. Ik heb zelf ook last van een gecombineerde huid die op bepaalde plekken heel erg vet is. Het is voor mijn huidtype dus belangrijk dat het vette gedeelte aangepakt wordt zonder de rest verder uit te drogen. En daar is dit Tea Tree Water dus perfect voor!

Dat het product ook nog eens 100% vegan én cruelty free is, dat is natuurlijk ook alleen maar een voordeel!

Hoe gebruik je het Lush Tea Tree Water?

Dankzij de handige sprayflacon is deze Tea Tree Water Toner súpermakkelijk in gebruik. Je kunt het product rechtstreeks over de huid vernevelen en daarna het overtollige product weghalen met een wattenschijfje. Werk je liever meteen met een wattenschijfje? Dan kun je het product ook eerst hierop aanbrengen en zo verdelen over de huid.

Ik hou ervan om het product op beide manieren te gebruiken. Ik gebruik de toner meestal ‘s avonds voor het slapengaan en dan is het wel fijn om met een wattenschijfje over je gezicht te gaan.

Ook gebruik ik het water soms overdag, meestal na het sporten. Dan spray ik het product gewoon rechtstreeks op mijn gezicht om mezelf extra te verfrissen én om mijn huid meteen ook lekker schoon te maken.

Mijn review

Ik ben echt dol op het Lush Tea Tree Water. Het is dan ook met reden dat ik deze toner al járen gebruik. De enige periodes waarin ik hem niet gebruikt heb waren momenten waarop mijn huid heel erg droog was omwille van ziekte.

Nu mijn huid weer zijn ‘normale’ vette zelf is vind ik het weer heerlijk om deze Tea Tree Water te gebruiken.

Ik merk dat mijn huid veel rustiger is als ik deze toner gebruik. Mijn huid raakt minder snel geïrriteerd, ik heb minder puistjes en als ik dan al eens puistjes heb zijn ze vaak minder rood dan voorheen. Zeker in combinatie met de mondmaskers merk ik dat het Lush Tea Tree Water mijn huid kalmeert.

Moest je dus zelf ook last hebben van een vette, onzuivere of onrustige huid kan ik je dit product zeker aanbevelen!

Het Lush Tea Tree Water kost € 8 voor 100 g en € 16 voor 250 g. Je koopt deze toner via de Lush website of bij een van de Lush winkels.

Heb jij de toners van Lush al eens geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?