Lush Valentijn 2021 collectie

Het is 2021 en we kunnen na 2020 allemaal wel een extra dosis liefde gebruiken! Daarom ben je bij de Lush Valentijnscollectie 2021 aan het juiste adres.

Trakteer jezelf op een bath bomb vol rozen, vaar mee met de Love Boat of stap onder de douche met een wel heel charmante prins. Genoeg producten om jezelf de nodige liefde mee te tonen!

Dit zijn alle producten binnen de Lush Valentijnscollectie voor dit jaar:

Heartbeat bath bomb – € 7,50

De geur van rode rozen, de verzorging van gouden cacao-hartjes en vrolijk knettersnoep laten je hart sneller kloppen. Meer heb je toch niet nodig?

Love Locket bath bomb – € 9,95

Open je hart (en bad!) voor spectaculaire swirls met zwarte bessen-geur. Dankzij opwekkende bergamot voel je je weer helemaal fris en fruitig.

Love Me Do bath bomb – € 8,50

Trakteer jezelf of een ander op deze verrassing bomb vol rozen. De doek, het kaartje en touwtje zijn allemaal biologisch afbreekbaar: verwennerij voor jou én de planeet.

Tisty Tosty bath bomb – € 5,50

Laat je omringen door dit liefdesdrankje: de sensuele mix van rozenknoppen en folklore kan wonderen doen…

Love Boat bath bomb – € 7,50

Dit lieve bootje bevat een lading aan biologische, zoete sinaasappel- en Siciliaanse citroenolie. Laat een bad vollopen, hijs de zeilen en vaar mee!

Blow Me A Kiss bubble blower – € 7,50

Wie blaas jij een mondkusje toe? Deze bubble blower zorgt niet alleen voor prachtig rood badwater, maar ook voor vrolijke bellen in en om het bad!

Prince Charming showergel – vanaf € 9,00 (120g)

Laat je verleiden door frisse granaatappel en de verrassende, zoete combinatie van heemstwortel en vanille.

Ro’s Argan naked massage oil – € 10,00

Masseer de romige mix van Ruby chocoladelikeur, arganolie en rozenwater in op je huid (of die van een ander). Verleidelijk zacht!

Naked Attraction naked massage oil – € 10,00

Geniet van een zachte huid door de verzorgende cacaoboter en de verleidelijke combinatie van jasmijn en mimosa in deze sexy massage bar.

Confetti parfum – € 45,00 voor 30 ml

Dit parfum ruikt heerlijk bloemig. Zachte viooltjesblad absolue bloeit samen op met sensuele roos, terwijl rokerige sandelhout het boek afsluit – eind goed, al goed.

De Lush Valentijnscollectie 2021 is op dit moment al te koop via de Lush website en in de winkels van Lush België.

Woon je in Nederland? Dan kun je gebruik maken van de lokale same-day delivery dienst. De Lush winkels zijn momenteel gesloten en er kunnen geen bestellingen worden opgehaald. Wel kun je een bestelling plaatsen die per fietskoerier wordt bezorgd. Meer informatie over de Same day delivery vind je terug via de Lush website.

Welk product lijkt jou het leukst?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?