Luxe cadeaus voor jezelf

Tijdens de feestdagen en doorheen het jaar kom je ongelofelijk veel gift guides tegen in de blogwereld. Het draait wel altijd om het geven aan anderen maar eerlijk, we mogen onszelf toch ook niet vergeten?

Zeker in tijden van stress (zoals nu!) kan het echt een deugd doen om onszelf in de watten te leggen.

Aan deze luxe cadeaus voor jezelf zul je vast veel plezier beleven!

GlamGlow Mud maskers (hier te koop)

Met de heerlijke maskers van GlamGlow ben je gelijk volledig voorbereid voor het leven na de pandemie. Hun unieke maskers reinigen, verzorgen en beschermen de huid.

Ze zorgen voor een egale, frisse teint waardoor je huid gelijk weer gaat stralen. Zeg dus maar bye bye tegen een vale of doffe teint!

Natasha Denona Sunset Palette (hier te koop voor € 128,95)

Als je je eens goed wilt uitleven maar je wilt wel een uitzonderlijke kwaliteit in de plaats, dan zijn de producten van Natasha Denona zeker een goede optie.

Haar oogschaduw palettes zijn de allerbeste op de markt waardoor menig make-up artist en beautyliefhebber erbij zweert. De palettes zijn dus wel stevig aan de prijs maar zijn hun geld zeker en vast waard.

Welk palette er op mijn wishlist staat? Dat is dit prachtige Sunset palette boordevol warme, zomerse tinten.

Jo Malone parfum (hier te koop)

Met de producten van Jo Malone kun je niets verkeerd doen als het aankomt op selfcare. Jo Malone staat voornamelijk bekend omwille van de heerlijke geurkaarsen maar ook hun parfums zijn gewoonweg zalig.

Ga je voor English Oak & Hazelnut of toch eerder voor Lime Basil & Mandarin? Of ben je toch meer iemand die van het bloemige English Pear & Freesia houdt? Er zijn genoeg keuzes!

DIOR Diorskin Mineral Nude Luminizer (hier te koop voor € 38,82)

Soms heb je van die make-upproducten die niet alleen fijn werken maar er ook zó mooi uitzien dat je ze uit wilt stallen als decoratie. De highlighters en bronzers van Dior behoren zeker tot die categorie.

Deze prachtige Nude Luminizer van de Diorskin lijn geeft een prachtige zomerse gloed aan je gelaat en decolleté. Perfect bij warme temperaturen!

Farsali Unicorn Antioxidant Lip Mask (hier te koop voor € 21,45)

We kunnen onzen geliefden nu niet kussen en op date gaan zit er al helemaal niet meer bij dus het ideale moment om je lippen een stevige opknapbeurt te geven.

Dit kun je doen met het unieke Farsali Unicorn Antioxidant Lip Mask. Dit lipmaskertje zit boordevol anti-oxidanten en superfruits die je lippen weer helemaal tot leven toveren. De heerlijke geur van cupcakes neem ik er ook maar al te graag bij!

Welk product lijkt jou het fijnst?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?