MAC Dangerous Cuvée Paintpot

Een tijdje terug liet ik jullie al kennis maken met de fantastische Baking Beauties collectie die binnenkort uitkomt. In deze collectie zitten er o.a. vijf Paintpots. Een van deze Paintpots had ik al in mijn bezit, deze was al een paar keer eerder uitgekomen. De Paintpot die ik heb is in de kleur Dangerous Cuvée.

Dangerous Cuvée is een mooie grijze paintpot. Hij is vrij donker maar als het licht op de shimmers weerkaatst ziet hij er ineens een pak lichter uit. Dit is een leuk effect om mee te spelen! Je kan er dus bv. een matte oogschaduw over aanbrengen om de kleur donker te houden. Ik gebruik dit product erg vaak als oogschaduwbasis voor een smokey eye.

Het enige nadeel aan dit product is de textuur. Iedereen die de MAC Paintpots kent weet dat ze zeer mooi en snel opdrogen. Deze heeft dat jammer genoeg niet. De Paintpot zelf is heel erg goed gepigmenteerd maar de textuur is vrij vet waardoor hij soms wat oneven aanbrengt. Ook droogt hij niet op en blijft hij de vette textuur behouden. Als je nog nooit eerder een andere Paintpot hebt geprobeerd zal je vast het verschil ook niet merken met een andere oogschaduwbasis.

Buiten de vette textuur zou ik hem alsnog een 3,5/5 geven omdat het een product is waar ik vaak naar grijp. Het is net iets anders dan gewoon een oogpotlood onder je smokey eye, het geeft echt iets extra’s toe. Hij blijft ondanks de textuur ook nog eens heel goed zitten en is echt perfect voor glitterlooks.

Ben jij van plan om iets uit de Baking Beauties collectie te kopen?

8 Comments

 1. April 8, 2013 / 11:18 am

  Ik vind het een mooie finish! en aparte kleur ook

 2. April 8, 2013 / 12:37 pm

  Wat een mooi kleurtje!

 3. April 8, 2013 / 5:04 pm

  Ziet er mooi uit zeg! Wat is MAC toch een geweldig merk!

 4. April 8, 2013 / 4:26 pm

  Wat een prachtige kleur! Leuk om te lezen dat je deze ook als oogschaduwbasis gebruikt. Jammer dat ‘ie vettig is…

 5. April 8, 2013 / 6:32 pm

  Wat een mooie aparte kleur!

 6. April 8, 2013 / 9:51 pm

  Oh wauw, wat een schitterende paintpot. Hij is ook zo lekker shimmery. 🙂

 7. Bee
  April 9, 2013 / 7:40 pm

  Mooi kleur!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?