web analytics

MAC Gingerly blush

Er zijn zo van die blushes die iedereen goed staan en MAC Gingerly is zo’n blush. Het is een matte perzik/oranje tint die enorm veelzijdig is. In dit artikel laat ik jullie deze mooie blush zien!

Wat is MAC Gingerly?

MAC Gingerly is een ‘gewone’ Sheertone blush, je hebt namelijk ook Sheertone Shimmer blushes. Gingerly is dus volledig mat en de textuur is erg zacht.

De blush is goed gepigmenteerd maar ook weer niet zo erg als bij NARS blushes, je hoeft er dus niet heel erg voorzichtig mee te zijn. De kleur is heel goed op te bouwen en daarom vind ik hem zo fijn. Als ik wat bruiner van huid ben breng ik hem aan met een echte blush brush, als ik wat lichter ben gebruik ik een duo fibre brush.

De kleur

MAC Gingerly is dus zo’n kleur die veel mensen goed staat, al denk ik dat hij vooral mooi staat bij mensen met een warme ondertoon.

Of je nu een bijna witte huid hebt of een vrij donkere gebronsde huid, je komt sowieso wel weg met deze blush. Dat is het leuke aan deze blush!

Vooral in combinatie met een bronzen highlighter (denk Benefit Sun Beam) is hij erg mooi in de zomer. Het zorgt er gewoon voor dat je huid er meteen veel gezonder uitziet, ongeacht of je gebruind bent of niet.

De kwaliteit van MAC Gingerly

Niet alleen de kleur is prachtig, hij blijft ook nog eens goed zitten. Ik breng de blush aan over m’n foundation en ‘s avonds laat zit alles nog keurig op zijn plaats.

De kleur verandert ook niet doorheen de dag, iets wat oranje blushes en bronzers vaak wel doen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je eruit gaat zien als een oompa loompa.

Verkrijgbaarheid

MAC Gingerly is te koop bij de winkels van MAC Cosmetics alsook online via hun eigen webshop. De producten van MAC Cosmetics zijn ook te bestellen via ICI PARIS XL.

Amy

8 Comments

 1. Eline
  December 12, 2013 / 8:46 am

  Oeeeeh, so very pretty! echt een mooi kleurtje!

 2. December 12, 2013 / 8:50 am

  hele mooie blush!

 3. beautyforgirls
  December 12, 2013 / 11:18 am

  Wat een prachtige en warme kleur.
  Liefs, xxx

 4. December 12, 2013 / 10:19 pm

  Wat een mooi kleurtje zeg! x

 5. Angelique
  December 12, 2013 / 11:39 pm

  wauw mooie maar aparte blush, ben wel benieuwd waarmee jij die gaat combineren 🙂

  • Amy
   Author
   December 13, 2013 / 9:25 am

   Ik combineer hem met alles eigenlijk! Ik draag (vanwege mijn haarkleur) amper nog koude kleuren en met warme tinten staat hij prachtig. Denk aan Naked palette kleuren, haha! 🙂

 6. Yasmin
  December 13, 2013 / 12:51 am

  Heel erg mooi kleurtje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?