web analytics

MAC Girl About Town lipstick

Een tijdje geleden liet ik MAC Impassioned al eens aan jullie zien, een van mijn favoriete lipsticks tijdens het voorjaar. Een andere favoriet van mij is MAC Girl About Town.

Dit kleurtje is zowaar nog feller en opvallender dan Impassioned dus ideaal voor warme zomerdagen. Juni komt er stilaan aan dus het leek me het ideale moment om dit kleurtje te laten zien. Kijk je mee?

MAC Girl About Town

MAC omschrijft Girl About Town als “prachtig fuchsia”. Hij is lekker fel en aanwezig, in mijn ogen dus het ideale zomerkleurtje.Mensen vergelijken hem ook vaak met Impassioned, de kleur die ik eerder al liet zien.

Het grote verschil met Impassioned zit hem voornamelijk in de ondertoon. Impassioned is nogal aan de warme kant waardoor hij ook beter bij een warme ondertoon past. Girl About Town is veel koeler dus deze kleur staat ook iets beter bij blondines.

Qua huidskleur past hij bij enorm veel mensen want zowel met een lichtere als donkerdere huidskleur gaat hij het beste naar boven halen. Je kunt hem goed combineren met een heftigere ooglook maar ook bij een simpele winged liner staat het erg mooi. Wel probeer ik de rest van de look altijd zo koel mogelijk te houden als ik deze kleur draag.

MAC Girl About Town

Finish

MAC Girl About Town is een Amplified Creme, net zoals Impassioned. Amplified Cremes zijn niet volledig mat maar bevatten ook geen shimmers zoals bv. een Lustre. Ze zijn zeer goed gepigmenteeerd en hebben een lichtglossy finish. Deze lipsticks voelen verzorgend aan op de lippen en glijden er makkelijk overheen. Doordat ze zo intens gepigmenteerd zijn zijn ze ook zeer zuinig in gebruik.

Houdbaarheid

Doordat het een creme lipstick is is de houdbaarheid niet zo goed als bij een matte liquid lipsticks. Cremes blijven altijd wat glijden op de lippen dus glijden ze er ook sneller af als je eet of drinkt. Toch is de houdbaarheid van deze lipstick best goed!

Door zijn intense kleur trekt hij ook een beetje in de huid waardoor je een stain krijgt. Hierdoor slijt de kleur heel mooi weg en krijg je zeker geen opvallende lijn aan de binnenkant van je mond. Ik krijg er toch wel een uurtje of vier uit zonder dat ik volledig hoef bij te werken.

Bijwerken kan ook heel makkelijk trouwens! Je ziet het echt niet als er een aantal laagjes over elkaar heen zitten. Dit is met een matte lipstick vaak wel het geval maar bij een normale crème kun je gewoon bijwerken zonder zorgen.

MAC Girl About Town

Conclusie

MAC Girl About Town is de ideale lipstick voor de liefhebber van felle kleuren. Zeker als je niet schuw bent voor een Barbie-achtige lipstick! Ik hou er wel van om tijdens de warmte mijn ogen en gezicht heel rustig te houden maar dan pak ik wel uit met een fel lipkleurtje.

De houdbaarheid van Girl About Town is zeer goed, zeker voor een creamy lipstick. Hij voelt fijn aan op de lippen en slijt mooi weg. Zeker een van de betere cream lipsticks uit mijn stash.

Je vindt de lipsticks van MAC Cosmetics o.a. bij ICI PARIS XL BelgiëDouglas Nederland en uiteraard bij MAC Cosmetics zelf.

Wat vind jij van Girl About Town?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

8 Comments

 1. Britt
  May 22, 2017 / 7:25 am

  Wat een tof kleurtje, en zeker voor aankomende zomer!

 2. Lonneke
  May 22, 2017 / 9:49 am

  Wat een gave kleur voor de zomer. Fijn dat je niet veel nodig hebt voor een mooi resultaat en het ook nog eens verzorgend werkt.

 3. Karlien - Polished Cats
  May 22, 2017 / 10:11 pm

  echt wel een super mooi kleurtje

  liefs
  Karlien

 4. May 23, 2017 / 8:56 pm

  Oh wat een gaaf kleurtje!

 5. Christine
  May 24, 2017 / 7:59 pm

  Ik zou er niet mee wegkomen maar het staat je prachtig!

 6. May 24, 2017 / 9:47 pm

  Jou staat dit kleurtje wel, maar voor mij is het net iets te roze vind ik 😀
  Ik heb liever nude of roos dat naar nude trekt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?