web analytics

MAC Impassioned lipstick

Bij mooier weer haal ik mijn fellere lipsticks altijd weer boven. Ik hou van een frisse lipkleur die me gelijk weer vrolijk maakt. Een van mijn favoriete kleurtjes voor de lente is MAC Impassioned. Nogal aan de fellere kant maar zeker niet te overdreven of neon. Daarom is MAC Impassioned hét ideale lentekleurtje voor mij. Ik laat deze prachtige lipstick daarom graag aan jullie zien. Kijk je mee?

MAC Impassioned

MAC omschrijft Impassioned als een helder warmroze kleur. Lijkt me inderdaad een zeer correcte beschrijving van deze kleur! In een bepaald licht lijkt hij iets meer koraal, soms lijkt hij weer roze. Hij is wel altijd lekker fel, ongeacht het licht waarin je je bevindt. Daarom vind ik het zo’n mooi kleurtje voor de lente en de zomer.

Impassioned is ook zo’n kleurtje dat bij veel verschillende huidjes past. Ik draag hem het liefst als ik zelfbruiner op heb maar ook op ‘bleke’ dagen vind ik hem erg mooi. Ook bij dames met een medium tot donkere huidskleur staat hij erg mooi!

MAC Impassioned

Finish

Impassioned is een zeer makkelijke lipstick om te dragen. De finish van deze lipstick is een “amplified creme”, wat staat voor een glossy lipkleur met een enorm veel pigment. Doordat hij zo romig is glijdt hij ook heel goed over je lippen en heb je niet veel product nodig. Hierdoor kruipt hij niet in de lijntjes en is hij ideaal voor mensen met drogere lippen. Hij voelt ook énorm licht aan op de lippen, je voelt hem bijna niet zitten.

Houdbaarheid

Ondanks dat het een creme lipstick is blijft hij toch goed zitten. Hij geeft een lichte stain dus zelfs als de lipkleur doorheen de dag wegslijt blijft er nog een laagje kleur over. Meestal overleeft deze lipstick wel een hapje en een drankje. Ik haal er meestal 3-4 uur draagtijd uit, zeker prima voor zo’n romige lipstick.

MAC Impassioned

MAC Impassioned kost € 19,50 en zit in het vaste assortiment bij MAC. De lipstick die ik hier laat zien komt een kerstcollectie maar normaal komt hij in een gewone huls.

Je vindt de lipsticks van MAC Cosmetics o.a. bij ICI PARIS XL België, Douglas Nederland en uiteraard bij MAC Cosmetics zelf.

Wat vind jij van dit kleurtje?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

9 Comments

 1. Britt
  April 7, 2017 / 7:20 am

  Wat een gave kleur, deze is perfect voor de lente en de zomer!

 2. Christine
  April 7, 2017 / 8:41 am

  Staat je prachtig! Ik ben zelf ook echt fan van Mac lipsticks!

 3. April 7, 2017 / 11:00 am

  Ik heb hem ook, perfect kleurtje voor de lente en zomer!

 4. Daniëlle
  April 7, 2017 / 2:56 pm

  Wat een toffe kleur !

 5. Manon
  April 7, 2017 / 5:04 pm

  Ik vind het een hele mooie kleur. Alleen te fel voor mij

 6. April 8, 2017 / 12:20 pm

  Ik vind het echt een hele toffe kleur!

 7. April 9, 2017 / 10:41 pm

  Ik vind dit echt een hele mooie kleur!
  Ik ben benieuwd hoe hij op mijn lippen uitkomt, ik ga hem zeker eens testen als ik in de buurt van MAC ben 😉
  Dankje voor de tip!

  Ilona

 8. April 13, 2017 / 5:13 pm

  Nog nooit een “amplified creme” finish gehad, ziet er wel erg mooi uit, zeker voor in de zomer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?