MAC Liptensity lipsticks

MAC heeft een nieuwe lipstickformule gelanceerd: de MAC Liptensity lipsticks. Deze lipsticks zijn verkrijgbaar in 24 tinten en zijn écht uniek. De lipsticks hebben een gelformule die versmelt op de lippen zonder intensiteit te verliezen. Dat klinkt als muziek in de oren! Ik testte twee MAC Liptensity lipsticks en deel deze graag met jullie. Kijk je mee?

MAC Liptensity

Dit zegt MAC over de nieuwe Liptensity formule:

“Een schitterende nieuwe lipstickformule voor dé ultieme kleursensatie. Deze Lipsticks bevatten meer pigment dan klassieke formules. Resultaat: een uniek spectrum van kleuren met een bijzondere intensiteit, helderheid en levendigheid. De luxueuze lippenstift op gelbasis versmelt onmiddellijk met de huid, voor een uiterst verzadigde kleur en een zijdezachte finish in één beweging.”

Ik vond het alleszins een vernieuwend concept want een lipstick op gelbasis, daar had ik echt nog nooit van gehoord. Ik kon het me vrij moeilijk voorstellen hoe dat aanvoelde, tot ik de lipsticks zelf eens probeerde. Ik testte twee kleuren: Gumball en Doe. Gumball is een opvallende peachy pink, Doe is een wat donkerdere nude tint.

MAC Liptensity

Gumball is mijn favoriete kleurtje van de twee, al denk ik toch dat ik deze kleur vooral in de zomer ga dragen. Hij leek op het eerste zicht niet zo fel maar op de lippen knalt hij er echt vanaf. In een bepaald licht oogt hij zelfs wat neon. De kleur is niet echt roze maar het heeft eerder een klein snufje oranje erdoor. Doe is dan weer het andere uiterste want dit is echt een nude. Bij mijzelf vind ik de kleur iets té donker maar als je een medium getinte huid hebt gaat hij vast prachtig staan.

Ik ben zeer tevreden over de pigmentatie van deze lipsticks! Je voelt bij het eerste contact dat ze inderdaad op gelbasis zijn want ze glijden over de huid heen. Toch geven ze ook genoeg kleur af en eenmaal ze op de lippen zitten stopt het glijden dan ook. Zodra de lipsticks vast zitten zitten ze ook écht goed vast. Ook stainen ze een beetje, waardoor de houdbaarheid alleen maar verlengd wordt. Je krijgt dus een intense kleur die fijn aanvoelt en lang blijft zitten.

MAC Liptensity

Deze lipstickformule is zeker een van mijn favoriete formules bij MAC en ik ga zeker nog wat andere kleuren scoren! Als ik dan toch een puntje van kritiek moet geven: ik ben geen fan van de lipstickvorm. Ik vind deze iets te rond en doordat de kleuren zo intens zijn kun je er niet precies mee werken. Ik heb liever een lipstick die wat hoekiger afgerond is omdat je zo beter bij je mondhoeken kunt. Ondanks dit kleine minpuntje geef ik deze nieuwe MAC lipsticks toch een 8/10. Ik ben fan!

De MAC Liptensity kosten € 25,00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de MAC Cosmetics filialen en via de webshop.

Wat vind jij van deze lipsticks?

7 Comments

 1. November 25, 2016 / 10:10 am

  Mooie kleurtjes, al zou ik ze denk ik zelf niet zo snel kopen.. Het was inderdaad fijner geweest als ze wat hoekiger waren.

 2. November 25, 2016 / 1:41 pm

  ik vind het wel lieve kleurtjes 😀

 3. Britt
  November 25, 2016 / 4:45 pm

  Ik vind het mooie kleurtjes, mooi subtiel maar toch opvallend!

 4. Nienke Hilbrands
  November 25, 2016 / 5:05 pm

  Mooie kleurtjes! Ik ben alleen meer van de matte kleuren.

 5. November 25, 2016 / 9:23 pm

  Ik vind de nude kleur prachtig, de formule lijkt me ook heel fijn! De verpakkingen zijn mijn ding alleen niet (vind de originele MAC lipsticks veel mooier!), en daarom alleen al zou ik ze niet kopen. Erg eigenlijk he?

 6. Mandy
  November 25, 2016 / 11:21 pm

  Echt prachtige kleuren, vooral de roze inderdaad. Lekker opvallend! Ik snap dat je niet zo’n fan bent van de vorm, dat heb ik ook altijd bij dit ‘soort’ lipsticks. Misschien kun je de lipsticks met een lipkwastje aanbrengen? Is wel wat meer werk, daar moet je ook maar net zin in hebben haha. Maar misschien heb je het er wel voor over 🙂

 7. November 28, 2016 / 4:40 pm

  Die bruine vind ik prachtig! ziet er goed uit zeg en fijne review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?