web analytics

MAC make-up kopen in België

MAC Cosmetics heeft heel wat fijne make-up in haar assortiment. Van foundation in 30 verschillende tinten tot honderden oogschaduwkleuren, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel.

Tegenwoordig is het merk ook heel goed verkrijgbaar in België en daar zijn we alleen maar blij mee. Maar waar kun je dan precies MAC make-up kopen in België? En waar is het het allergoedkoopst? Dat lees je in dit artikel!

MAC winkels in België

Wil je graag fysiek MAC make-up kopen zodat je de producten live kunt uitproberen? Dan heb je geluk want er zijn tegenwoordig heel wat fysieke MAC Cosmetics winkels in België. Zo vind je de winkels o.a. in Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Luik en Hasselt.

Het voordeel van zo’n winkel is niet alleen dat je de producten kunt proberen maar dat je ook rechtstreeks advies in kunt winnen bij de MAC make-up artists. Twijfel je over je huidskleur bij het aankopen van foundation? Of ben je eerder op zoek naar dé perfecte rode lipstick maar je weet niet waar te beginnen? Bij MAC kunnen ze je zeker helpen!

MAC make-up bestellen online

Zit er geen MAC make-up winkel in je buurt of ben je iemand die liever online bestelt? Geen zorgen, je kunt MAC make-up ook makkelijk online bestellen.

Allereerst kun je sowieso al rechtstreeks bij MAC zelf terecht. Ze hebben namelijk een Belgische website waarop je makkelijk al hun producten terug kunt vinden.

Daarnaast zijn er ook heel wat andere websites die MAC make-up verkopen waaronder bv. ICI PARIS XL. Het voordeel is dat ze niet enkel en alleen maar MAC verkopen maar ook heel wat andere merken. Perfect als je tegelijkertijd ook wat andere make-up of huidverzorging aan wilt schaffen!

Goedkoop MAC Cosmetics Make-up kopen

MAC make-up vind je zelden in de afslag, tenzij er bepaalde limited editions zijn die in de uitverkoop staan. Toch valt er hier en daar wel eens een goede deal te vinden!

Mijn favoriete website om goedkoop MAC make-up te scoren is Lookfantastic Nederland. Bij deze betrouwbare webshop verkopen ze heel wat MAC make-up die vaak toch nét ietsje goedkoper is dan bij de concurrentie.

Ze hebben ook een vrij groot assortiment in de aanbieding én je vindt ook vaak heel wat exclusieve collecties bij hun terug. Wil je graag wat goedkopere MAC make-up scoren? Dan loont het dus zeker om eerst Lookfantastic te checken!

Wat moet je kopen bij MAC Cosmetics?

Bij MAC vind je een gigantisch assortiment aan make-up waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Toch is niet ieder product bij MAC even fantastisch terwijl sommige producten dan wél weer iedere cent waard zijn.

Ik schreef daarom recent een artikel over wat je moet kopen bij MAC Cosmetics. In dat artikel vertel ik meer over de absolute must-haves van het merk en laat ik ook zien welke producten misschien niet helemaal de moeite waard zijn!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?