MAC Retro Matte Slipper Orchid

Je hoeft niet naar het buitenland om mooie liquid lipsticks te scoren want je vindt ze hier ook gewoon in de winkel. De MAC Retro Matte liquid lipsticks zijn een goed voorbeeld hiervan. Vandaag laat ik de MAC Retro Matte Slipper Orchid lipstick zien, een opvallende paarse kleur.

MAC Retro Matte Slipper Orchid

De MAC Retro Matte liquid lipsticks zijn hit or miss bij de meesten. Er zijn veel mensen die er totaal geen fan van zijn terwijl andere mensen er echt bij zweren. Door het grote aantal negatieve comments was ik in het begin best huiverig maar sinds ik Slipper Orchid in huis heb ben ik tóch overtuigd, al kan ik uiteraard niet voor de andere tinten spreken.

De MAC Retro Matte Slipper Orchid lipstick is een zeer unieke kleur. MAC omschrijft het als een “bright plum” en dat is dan ook de beste omschrijving denk ik. Het is een zeer opvallende paarse kleur maar hij is ook niet neon. Ook bevat hij erg veel roze, waardoor hij in een bepaald licht eerder naar framboos neigt dan naar paars. Voor nu vind ik het misschien niet zo’n geslaagde kleur maar eens het warmer wordt ga ik deze vast vaker dragen.

MAC Retro Matte Slipper Orchid

Ook qua kwaliteit kan ik eigenlijk niet klagen. Ja, hij blijft veel minder lang dan een Kylie Jenner of Colourpop liquid lipstick maar voor mij hoeft hij ook geen 6 uur netjes te zitten. Ik prefereer een comfortabel gevoel over de houdbaarheid dus zolang een lipstick goed zit vind ik het niet erg om regelmatig bij te werken. Hij droogt niet 100% op en je kunt je lippen na de applicatie nog steeds goed gebruiken, het voelt gewoon nog als lip aan en niet als cement.

Over de applicator ben ik ook énorm tevreden! De meeste applicators zijn vrij recht waardoor ik bijna altijd een lipbrush moet meesleuren om mijn lipstick bij te werken. De applicator van de MAC Retro Matte liquids loopt uit in een punt waardoor je zeer makkelijk bij je mondhoeken kan. Ook kun je er zeer scherpe lijnen mee trekken zodat je een clean resultaat bereikt.

MAC Retro Matte Slipper Orchid

Ik vind de MAC Retro Matte Slipper Orchid lipstick zeker geslaagd. Hij voelt comfortabel aan op de lippen en voelt ook na een paar uur nog altijd goed aan. De applicator is makkelijk in gebruik en ik heb geen lipbrush nodig. Wel slijt hij een stuk sneller dan andere liquid lipsticks en ga je hem sneller moeten bijwerken, zeker als je een grote maaltijd gegeten hebt.

De MAC Retro Matte Liquid Lipcolours kosten € 24,50 per stuk en zijn zowel online als in de MAC Stores verkrijgbaar.

Wat vind jij van deze kleur?

11 Comments

 1. Britt
  January 31, 2017 / 7:18 am

  Heel mooi kleurtje!

 2. Svenja
  January 31, 2017 / 8:21 am

  Ik ben dol op de Retro Matte Liquid Lipcolours van MAC! Deze kleur vind ik ook zo onwijs pretty. Ik zet hem meteen op mijn wishlist <3

 3. Lonneke
  January 31, 2017 / 9:05 am

  Wat een gave kleur zeg, heerlijk zomers.

 4. Bo
  January 31, 2017 / 12:11 pm

  Tof kleurtje!

 5. January 31, 2017 / 12:26 pm

  Wow! Dat is zeker een erg fel kleurtje! Ik had liever een iets meer paarse ondertoon gezien, maar de kwaliteit ziet er niet slecht uit! 🙂

 6. January 31, 2017 / 12:30 pm

  Wat een lekker mooi fel kleurtje!

 7. January 31, 2017 / 5:20 pm

  Wauw wat een tof kleurtje zeg! Lekker fel! Heel erg mooi.

 8. Kirsty
  January 31, 2017 / 5:47 pm

  Tof kleurtje! Inderdaad heel leuk voor de zomer. Fijn ook dat hij je verder ook goed is bevallen, bij liquid lipsticks heb ik toch wel het gevoel dat het of heel fijn is of echt helemaal niet fijn.

 9. February 1, 2017 / 7:13 pm

  Wauwie wat een prachtige kleur! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?