Make-up kit must-have: Urban Decay Naked

In mijn make-up kit must-haves laat ik jullie mijn favoriete producten uit mijn professionele make-up koffer zien. Producten die je als (beginnende) make-up artist gewoon móet hebben maar waar je ook als gewone make-up liefhebber veel aan hebt. Het item dat dit keer aan bod komt is het Urban Decay Naked palette.

Urban Decay Naked

Er zijn al zoveel reviews en blogs geschreven over het Urban Decay Naked palette. Toch wil ik het vandaag nog eens extra aan jullie laten zien, ook al kennen velen onder jullie het palette wel al. Met alle spannende nieuwe releases is dit palette wat op de achtergrond verdwenen en dat vind ik zonde! Het is nog altijd het #1 palette dat ik gebruik voor visagie opdrachten en ik heb ook mijn eigen exemplaar dat ik wekelijks gebruik.

Urban Decay Naked

Voor mij is het Urban Decay Naked palette een veilige haven waar ik altijd naartoe kan bij twijfel. Het palette is zeker niet goedkoop maar bevat zoveel verschillende neutrale tinten dat het het voor mij wel waard is. Zeker in het geval van bruidjes zijn het echt mooie tinten! Daarom zou ik dit palette voor beginnende visagisten aanraden, omdat je dan niet gelijk iedere oogschaduw apart hoeft te kopen. Het is dus even een investering maar het komt je wel goedkoper uit in the long run!

Ook voor particulieren blijft het een mooi en kwalitatief goed palette. Op de foto kun je mijn eigen privé exemplaar zien en je ziet wel hoe geliefd het is. Naked, Buck, Sin, Smog, … Ik gebruik deze tinten minstens wekelijks! Ze zijn zeer mooi gepigmenteerd, voelen zacht aan en blenden mooi.

Urban Decay Naked

Virgin – Sin – Naked – Sidecar – Buck – Half Baked

Urban Decay Naked

Smog – Darkhorse – Toasted – Hustle – Creep – Gunmetal

Is het het beste neutrale palette op de markt? Waarschijnlijk niet. Is het een goede deal en een makkelijk palette om mee te werken? Jazeker! Ik gebruik mijn Naked palette nog altijd meer dan ieder ander palette en dit al jaren aan een stuk. In mijn ogen is het zeker een musthave in iedere collectie!

Het Urban Decay Naked palette kost € 52,90 en is te koop bij Ici Paris XL.

Heb jij het Urban Decay Naked palette in je collectie? 

3 Comments

 1. August 23, 2017 / 8:28 am

  ik ben zelf gek op het naked 3 palette, zoooo pretty 😀

 2. Christine
  August 23, 2017 / 11:24 pm

  Ik heb het ook in mijn collectie, sterker nog, ik heb het net in mijn ‘project pan’ gestoken zodat ik het vaker zal gebruiken 😀

 3. August 25, 2017 / 5:23 pm

  Het Naked palette is echt top. Na al die jaren dat ik hem heb is het nog steeds een groot favoriet en zeker een goed palette om te hebben als je net begint met oogschaduw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?