Make-up Studio Velvet Raspberry Beret

Matte donkere lipstick, je kunt er mij altijd wel blij mee maken. Mijn standaard look is een subtiele bruine smokey eye, aangevuld met een opvallende lipkleur. Daarom was ik ook zo blij met de nieuwste collectie van Make-Up Studio, waar een prachtige berry lipkleur bijzat. Ik heb de kleur inmiddels al een tijdje in m’n make-up tasje zitten dus als je benieuwd bent naar mijn review van de Make-up Studio Velvet Raspberry Beret lipstick, lees dan zeker verder.

Make-up Studio Velvet Raspberry Beret

Voor de herfst/winter van 2015 kwam Make-up Studio met de Madame X collectie. In deze collectie zaten vooral prachtige glanzende eyeshadows maar ook een hele mooie lipstick: de Velvet Raspberry Beret. In mijn ogen was dit toch wel dé parel van deze collectie.

Velvet Raspberry Beret is een matte lipstick. De kleur is vrij donker en ik zou het het best kunnen omschrijven als berry. Op de foto’s en in de huls neigt de kleur naar donkerrood maar op de lippen vind ik hem toch veel paarser overkomen.

Make-up Studio Velvet Raspberry Beret

Over de kwaliteit van de lipstick kan ik alleen maar positief zijn. Het is een matte tint die langdurig zou moeten houden en mat zou moeten blijven. Mat blijft hij zeker doorheen de dag en ook over de houdbaarheid mag ik zeker niet klagen. Als ik hem ‘s ochtends aanbreng dan zit hij er tot na de middag perfect op en dat zelfs na het eten. Tegen een uurtje of 15-16 is hij wel redelijk vervaagd maar dan zit hij er toch alweer een uurtje of 8 op (inclusief eten + drinken). Zeker niet slecht!

Ondanks dat hij mat is vind ik dat hij niet uitdroogt. De meeste matte lipsticks voelen vrij stroef en droog aan op de lippen maar met deze lipstick heb ik dat probleem niet. Hij brengt heerlijk zacht aan op de lippen maar wordt mat terwijl hij opdroogt. Hierdoor heb je dus het comfort van een normale lipstick maar toch wel het matte effect. Hij blijft ook doorheen de dag comfortabel aanvoelen. Ik ben alleszins fan!

Make-up Studio Velvet Raspberry Beret

De Make-up Studio Velvet Raspberry Beret lipstick kost € 15,90. Voor meer informatie over Make-up Studio en hun verkooppunten kun je terecht op hun website. Het is tevens ook een webshop dus als je liever online bestelt kun je daar ook altijd terecht.

Wat vind jij van dit soort lipkleuren?

8 Comments

 1. October 31, 2015 / 6:30 am

  Wat een mooie kleur, staat je goed!

 2. Eline
  October 31, 2015 / 7:15 am

  Wat een prachtige tint, staat je ook heel erg goed!

 3. Joyce - Lemonylifenl
  October 31, 2015 / 9:28 am

  Oh ik vind het een mooi kleurtje! Ideaal voor de herfst.

 4. October 31, 2015 / 10:01 am

  Lichter dan hij in de tube lijkt, maar hij staat je topppp! Mooie kleur!

 5. October 31, 2015 / 1:27 pm

  Wat een mooie kleur zeg. Hij staat je erg goed!

 6. October 31, 2015 / 5:38 pm

  De kleur is inderdaad op je lippen anders als in de huls, maar hij is wel mooi!

 7. October 31, 2015 / 8:02 pm

  Wat een prachtig kleurtje! Echt een perfecte kleur voor de herfst! XOXO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?