Make-up voor een zomerse glow

Dankzij make-up kun je er het hele jaar lang uitzien alsof je net terug bent van een lange, deugddoende vakantie. Of je nu echt op vakantie bent geweest of niet, met de juiste make-up voor een zomerse glow kom je een heel eind.

Er zijn heel wat producten op de markt die je kunnen helpen bij het bereiken van die typische ‘uitgeruste’ glow.

In dit artikel zet ik alvast een aantal fijne producten op een rijtje! Als je op zoek bent naar een zomerse glow, probeer deze producten dan zeker eens!

First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer (koop hier)

Als je fan bent van het ‘glow van binnenuit’ effect, dan is een primer met een glansje het ideale product voor jou.

Een hydraterende primer met glans gaat er namelijk voor zorgen dat je een gezonde glow krijgt zonder dat het overdreven is. Op deze manier lijkt het alsof de glow uit je huid komt en niet veroorzaakt wordt door make-up.

Een van de beste producten hiervoor is deze First Aid Beauty Coconut Priming Moisturizer. Dit product verzorgt de huid en fungeert tegelijkertijd dus ook als make-up primer.

Sleek Solstice highlighter palette (koop hier)

Een highlighter is het perfecte product om glow toe te voegen aan je huid. Je kunt het gebruiken op je jukbeenderen, voorhoofd, cupidoboog boven je lippen én je kunt het zelfs op je sleutelbeen of decolleté gebruiken.

Een van mijn persoonlijke favorieten is het Sleek Solstice highlighter palette. Dit palette bevat vier verschillende highlighters: drie poeders en een crème highlighter.

Deze poeders zijn lekker intens en geven ontzettend veel glans aan de huid.

Morphe High Impact highlighter in Spark

Heb je een donkerdere huid en is Sleek Solstice te licht voor jou? Dan is deze Morphe High Impact highlighter in de kleur Spark misschien wel een goede optie!

Deze highlighter heeft een donkere, warme basis waardoor hij pérfect is voor mensen met een medium tot diepe huidskleur.

Hij geeft een prachtige gouden shimmer die ervoor zorgt dat je gelaat er helemaal gezond en glowy uit ziet. Laat die late avonden en mooie zonsondergangen maar komen!

Milani Luminoso blush (koop hier)

Ook met een blush kun je een zomerse glow creëren. Een mooie blush om dit effect mee te bereiken is de Milani Luminoso blush.

Deze peachy blush geeft de meest fantastische, gezonde glans aan de huid zonder dat het er overdreven uitziet. Hij geeft gewoon de perfecte ‘ik ben net terug van vakantie’ gloed aan je gezicht.

Vanwege de warme ondertoon van deze blush is hij ook perfect geschikt voor ontzettend veel verschillende huidskleuren.

Het voorjaar is de ideale periode om eens goed uit te pakken met een glanzende make-up die je huid gezond laat ogen en gewoonweg laat stralen. Zeker als je last hebt van een droge of doffe huid zijn dit soort make-up producten gewoonweg perfect.

Ben je dus nog op zoek naar dé perfecte make-up voor een zomerse glow? Check deze producten dan zeker eens!

Welk product lijkt jou het fijnst?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?