Makeup Revolution Blushing Hearts – Goddess Of Love

De hartjes van Too Faced zijn al langer een echte musthave in de beautywereld. Ze zijn alleen wel wat aan de prijs dus een goedkopere optie is altijd wel welkom. Makeup Revolution was hier direct mee weg en besloot om de Blushing Hearts uit te brengen, een dupe van de Too Faced hartjes voor een veel fijnere prijs. Ik was nog op zoek naar een mooie gouden highlighter dus ik besloot om Goddess Of Love aan te schaffen. Wat vind ik van deze Makeup Revolution Blushing Hearts? Je leest het hier:

Makeup Revolution Blushing Hearts

In de beautybloggerwereld is iedereen helemaal enthousiast over Makeup Revolution, zeker vanwege hun dupes. Ik besloot om ook eens wat te bestellen en om eens kennis te maken met het merk. Voor mijn eindexamen Visagie was ik nog op zoek naar een warme gouden highlighter dus het leek me het ideale excuus om eens bij de Blushing Hearts te gaan kijken.

Ik bestelde bij Make-up Musthaves en dacht op het eerste oog dat ik voor een gouden kleurtje gekozen had. De verpakking is ook gewoon goud en zelfs nu ik het product in mijn handen heb ziet het er nog steeds goud uit maar niets is minder waar, helaas. Het is eigenlijk een koele roze highlighter en helemaal niet zo goud als het eruit zag op internet! Dat was helaas al een eerste teleurstelling. Misschien een domme fout om geen reviews te Googlen maar kom, nu kan ik hem tenminste wel goed aan jullie laten zien.

Makeup Revolution Blushing Hearts

Ik heb zelf nog nooit een Too Faced blush geprobeerd dus ik kan ze helaas niet vergelijken maar ik hoop alleszins dat de pigmentatie van die van Too Faced beter is. Misschien moet ik volgende keer eens een Makeup Revolution blush proberen want van deze Goddess Of Love highlighter ben ik écht niet tevreden. Hij geeft echt een práchtige candlelight glow maar je moet wel 6 keer met je kwast erdoor voor je iets op je gezicht kan zien. Zelfs swatchen met mijn vingers ging vrij lastig, op de swatch hierboven heb ik maar liefst 4 (!!!) keer moeten vegen voor ik dit resultaat bereikte. Op de foto lijkt het trouwens veel gouder dan IRL, hij is dus meer roze maar door de lampen en de flitser lijkt het meer goud op mijn arm.

Als je niet zo into felle en opvallende highlighters bent dan is dit zeker wel een optie. Ik hou zelf eerder van een sterke en opvallende highlight, denk maar aan bv. MAC Soft & Gentle en NARS Albatross. Een highlighter moet voor mij echt het opvallendste element van een make-up zijn, haha. Voor beginners is dit dus wel een fijne highlighter omdat je er dus niet snel teveel van hebt en het discobaleffect kunt vermijden. Voor mijn smaak was het dus helaas geen match!

Makeup Revolution Blushing Hearts

Het product was dus helaas niets voor mij maar ik wil ze wel een welverdiend applaus geven voor de verpakking! Ik ga het product zeker bovenop mijn stash bewaren omdat de verpakking te mooi is om te verstoppen. Het poeder ziet er ook gewoon alleen al mooi uit, alleen jammer dus van die mindere pigmentatie en het feit dat het niet de kleur was waarnaar ik op zoek was.

Makeup Revolution Blushing Hearts

Ik ga Makeup Revolution nog niet volledig afschrijven! Een van hun blush palettes heb ik sinds kort ook in huis en daarvan lijkt de pigmentatie me al een pak beter dus daar volgt ook zeker nog een review van. Ook wil ik de blushkleuren van deze Blushing Hearts eens gaan uitproberen want iedereen schijnt er toch wel gek op te zijn. Ik hou jullie op de hoogte! Deze Makeup Revolution Blushing Hearts kosten € 6,99 per stuk en zijn o.a. te koop bij Make-Up Musthaves, een webshop waarvan de verzending echt súpersnel is!

Ben jij al bekend met de Makeup Revolution Blushing Hearts?

9 Comments

 1. June 8, 2015 / 9:07 am

  Jammer dat deze highlighter niks voor jou is, vind de verpakking wel enorm leuk x

 2. beautifulday4makeup
  June 8, 2015 / 9:24 am

  Wat jammer dat je er niet zo tevreden over bent

 3. June 8, 2015 / 10:01 am

  Jammer dat je ‘m tegen vindt vallen! Ik gebruik zelf bijna nooit highlighter (lui haha), maar vind de verpakking wel super schattig! 🙂

 4. June 8, 2015 / 10:45 am

  Jammer dat hij toch wat tegenvalt Amy! Ik vind hem er wel heel mooi uitzien, maar als je natuurlijk andere verwachtingen had, valt hij inderdaad tegen! 🙂

 5. June 8, 2015 / 11:08 am

  Bummerbummer. Wat weinig pigment, zeg. De verpakking is wel prachtig, dus dan heb je in ieder geval niet al je geld weggegooid 😉

 6. June 8, 2015 / 11:41 am

  Wat balen dat ‘ie tegenvalt! Ik had hier juist zoveel van verwacht. Nouja in ieder geval heel erg fijn dat je het product toch gereviewd hebt want dat scheelt me weer een miskoop!

 7. June 8, 2015 / 9:47 pm

  Jammer dat het product toch niet iets voor jou is. Ik had het ook zeker in mijn stash bewaard haha.

 8. June 9, 2015 / 3:31 pm

  Op zich wel een mooie subtiele glans, maar ik ben ook wat meer van de opvallendere highlighters. Deze kan wel mooi zijn voor bijvoorbeeld een zomerse dag naar het strand. De verpakking vind ik ook wel schattig!

 9. June 10, 2015 / 5:47 pm

  Wat jammer dat deze zo tegenvalt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?