Makeup Revolution All About Cream palette

Het Makeup Revolution All About Cream palette heb ik al een tijdje in m’n stash maar ik had er nog nooit over geschreven. Toch gebruik ik het palette best vaak want het zijn de enige cream blushes die ik heb. Ik grijp meestal naar poeder maar zodra het warmer wordt vind ik een cream blush ook best fijn! Het leek me dus het ideale moment om dit mooie palette te reviewen. Kijk je mee?

Makeup Revolution All About Cream

Ik vind cream blush enorm prettig om mee te werken, zeker door mijn droge huid. Het geeft gelijk een mooie en gezonde glow op je gezicht én het is super makkelijk. Ik gebruik het meestal gewoon met mijn vingers i.p.v. met een brush. Door de warmte van mijn vingers glijdt de blush echt over de huid en krijg je een zeer natuurlijk resultaat.

Dit Makeup Revolution All About Cream palette is enorm handig als je wilt experimenteren met cream blushes. Het palette bevat maar liefst 8 verschillende tinten met zowel koele als warme kleuren. Er zitten een aantal fellere tinten in maar ook een paar subtielere kleurtjes. Als je dit palette aanschaft heb je eigenlijk al genoeg cream blushes in huis! De pans zijn ook lekker groot dus je krijgt zeer veel inhoud in dit palette. Het palette komt ook met een grote spiegel dus het is ideaal om mee te nemen.

Makeup Revolution All About Cream

Bij goedkopere merken zijn dit soort grote palettes vaak hit or miss maar dit is zeker een hit. Op de swatches zie je het resultaat van slechts 1 à 2 veegjes. Zoals je kunt zien zijn ze dus énorm goed gepigmenteerd. Zo gepigmenteerd dat je zeer goed moet uitwerken op je wangen omdat het anders snel too much kan worden. Een lichte hand is dus zeker nodig bij deze blushes!

De blushes zijn ook niet te dik van structuur dus je kunt ze heel makkelijk in de huid werken. Bij sommige cream blushes krijg je echt zo’n plakkerige boel maar dat is bij deze zeker niet het geval.

Makeup Revolution All About Cream

Ik ben dus enorm tevreden over dit blush palette. Makeup Revolution is, in mijn ogen, sowieso al een van de beste budgetmerken. Ze maken veel mooie palettes en allemaal tegen een zeer fijne prijs. Het is dus zeker de moeite waard om eens te bekijken! De producten van Makeup Revolution zijn o.a. te koop via Boozyshop.

Wat gebruik jij het liefst? Poeder of cream blush?

12 Comments

 1. May 2, 2017 / 9:12 am

  Ik gebruik het liefste poeder blushes. Ik heb ook enkele Cream varianten maar door mijn droge huid trekken deze vaak in plekken 🙁

  Ilona

 2. Karlien - Polished Cats
  May 2, 2017 / 9:15 pm

  oeh wat een leuke kleurtjes
  hier hou ik wel van

  liefs
  karlien

 3. Miriam
  May 2, 2017 / 9:50 pm

  Heerlijke kleurtjes! Is het ook makkelijk te verwijderen? Ik ben nogal lui

 4. May 2, 2017 / 10:08 pm

  Leuke kleuren! ik ben meer van de poeder dan van de creme, maar dat is ook omdat ik nog niet vaak blush creme heb gebruikt

 5. May 2, 2017 / 10:24 pm

  De kleurtjes zien er lekker vrouwelijk uit. Leuk meegenomen dat het betaalbaar is want vaak zijn die dingen snel duur.

 6. May 3, 2017 / 8:49 am

  Ik hiu van creamblush, zoveel fijner dan poeder. Mooi roze ook allemaal!

 7. maddy
  May 3, 2017 / 5:26 pm

  Oeh! Wat een leuke frisse kleurtjes zeg! Heel mooi. Is het ook makkelijk af te halen?

  • May 4, 2017 / 11:49 am

   @Maddy: Ja hoor, gaat best vlot! Met een beetje micellair water lukt het prima.

 8. Miryam
  May 4, 2017 / 9:07 am

  Ik gebruik eigenlijk altijd poeder blush. Wat is het voordeel van cream tov poeder? Ik vind de kleurtjes erg mooi!

  • Amy Hermans
   Author
   May 4, 2017 / 11:48 am

   @Miryam: Een poeder durft droge plekjes en velletjes sneller benadrukken, als je een droge huid hebt is een creamblush dus iets mooier! Maar op zich zijn beiden even goed, het is gewoon persoonlijke voorkeur. Zelf wissel ik het liefst af naargelang de staat van m’n huid.

 9. May 5, 2017 / 11:59 am

  Ik gebruik eigenlijk nooit blush. Heeeeel soms (en heel fout) soms een beetje een roze/rode tint lippenstift en dan heeeel klein beetje. Misschien is zo’n pallette wel een keer een goede investering.

 10. Christine
  May 7, 2017 / 5:48 pm

  Ik ben sowieso een poeder fan, met cream blush heb ik soms moeite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?