Makeup Revolution Eyes Like Angels

Er zijn zo van die producten die al maanden op je wishlist staat voor je ze eindelijk aanschaft. Zo’n product was het Makeup Revolution Eyes Like Angels palette. Ik had het al op het oog voordat het verkrijgbaar was in Nederland maar had nooit de moeite genomen om het te bestellen. Inmiddels heb ik dat wel gedaan en nu ben ik zó blij dat ik het in huis heb! Daarom leek het me wel eens leuk om dit palette aan jullie te laten zien dus als je benieuwd bent naar het Makeup Revolution Eyes Like Angels palette, lees dan zeker verder.

Makeup Revolution Eyes Like Angels

Het Makeup Revolution Eyes Like Angels palette bevat in totaal 32 kleuren. Het grootste deel van de kleuren zijn allemaal shimmery, al zitten er ook een paar matte tinten in. Qua kleuren is het echt een uiteenlopend palette want je krijgt zowel mooie neutrals als opvallende kleurtjes. Dit palette sprong me dan ook gelijk in het oog want hier kun je zoveel looks mee creëren en voor die prijs is het zeker de moeite.

Wat me ook gelijk opviel was dat het doosje zelf ook van zeer goede kwaliteit was. De sluiting is vrij stevig, er zit een grote spiegel in en het doosje is ook wel wat aan de zwaardere kant. Het voelt zeker niet goedkoop aan en de vormgeving vind ik zeker geslaagd.

Makeup Revolution Eyes Like Angels

Ik heb inmiddels alle kleurtjes al eens uitgeprobeerd en ik moet zeggen: ze zijn allemaal echt tóp! De matte kleurtjes zijn een klein beetje chalky maar ook goed gepigmenteerd. De shimmery kleuren zijn boterzacht, fantastisch gepigmenteerd en korrelen niet. Hierdoor geven ze ook geen fallout. Doordat de pigmentatie van alle kleuren zo goed is heb ik besloten om mijn favoriete kleurfamilies voor jullie te swatchen. Zo krijgen jullie toch een globaal beeld van dit mooie palette. Ik kan natuurlijk nog wel uren doorgaan maar deze swatches zeggen meer dan duizend woorden:

Makeup Revolution Eyes Like Angels

Zo’n prachtige glans en goede pigmentatie en dat door telkens maar een veegje aan te brengen op mijn arm. Ze voelen bijna hetzelfde aan als mijn Urban Decay eyeshadows maar dan 4 keer zo goedkoop. Er is geen enkele oogschaduw uit dit palette waar ik teleurgesteld in ben! Ik gebruik het palette daarom ook meerdere malen per week, of ik nu voor een neutrale of voor een felle look ga. Ik ga zeker nog wat looks creëren voor op mijn blog dus als er bepaalde kleuren zijn waar je benieuwd naar bent, laat het me dan zeker weten!

Het Makeup Revolution Eyes Like Angels kost € 9,99 en is o.a. verkrijgbaar via Make-Up Musthaves.

Wat vind jij van dit palette?

8 Comments

 1. February 26, 2016 / 8:46 am

  De pigmentatie ziet er heel goed uit. De kleurtjes zijn iets te fel en opvallend voor mij

 2. Amy-Denise
  February 26, 2016 / 12:36 pm

  Wauw, dit ziet er goed uit! Deze komt meteen op mijn wishlist.

 3. February 26, 2016 / 3:47 pm

  Heel tof palette is dit he de pigmentatie is ook echt super!

 4. Saraya
  February 26, 2016 / 4:55 pm

  Wauw prachtige palette!
  X

 5. February 27, 2016 / 1:48 pm

  Wauw, wat een lekker gepigmenteerde kleuren en glans. Zo mooi! Maar ja, even niets kopen omwille van mijn Spending Limited Challenge

 6. Astrid
  April 25, 2016 / 1:56 pm

  Deze vind ik ook zo gaaf!! Ben benieuwd naar je looks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?