Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection palette

Het heeft lang geduurd voor ik meedeed aan de hype maar ook ik heb me laten vangen. Ik heb het hier natuurlijk over de warme palettes hype. Anastasia Modern Renaissance, Urban Decay Naked Heat, Morphe 35o, … Deze palettes zijn allemaal zeer warm qua toon en allemaal even populair. Ik heb eindelijk toegegeven aan de hype maar ben eerst bij een budgetproof alternatief begonnen: het Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection palette. Lees zeker verder als je benieuwd bent naar dit palette.

Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection

Het Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection palette is het nieuwste palette in de Flawless serie van Makeup Revolution. De Flawless palettes waren een tijdje geleden hot en happening op social media. Begrijpelijk want ze bevatten zeer veel mooie kleuren, zijn goed gepigmenteerd én ook nog eens goed betaalbaar.

De nieuwste telg, het Flawless 3 Resurrection palette, is ook weer goed op weg om populair te worden. Het palette speelt namelijk goed in op dé trend van het moment: de warme palettes. Vroeger moest alles donker en smokey zijn maar die tijd is inmiddels volledig voorbij. Als je mee wilt zijn met de laatste Instagramtrends moet je opteren voor een warme en vurige ooglook. Bij sommige palettes zoals het Modern Renaissance palette zien we zelfs kleuren zoals rood en roze terug, iets wat vroeger echt ondenkbaar was op de ogen.

Ik ben niet zo’n grote volgers van trends dus soms ben ik nogal laat of besluit ik m’n geld er niet aan te geven. Dit was zeker het geval bij het Naked Heat en Modern Renaissance palette want eerlijk? Ik vind 55 euro best veel geld voor een trend waar ik niet geheel fan van was. Daarom wou ik dit soort kleuren eerst eens uitproberen zonder al teveel geld uit te geven. Daarbij kwam het Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection palette dus goed van pas!

Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection

Bij het Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection palette krijg je maar liefst 24 oogschaduwkleuren om uit te kiezen. Ze variëren van zeer opvallend (roze, rood, koper) tot zeer neutraal, waardoor het perfect bruikbaar is voor iedere dag.

Het is ook fijn als je zoals mij de nieuwste trends wilt uitproberen maar niet echt zeker bent. Stel dat de opvallende kleuren niets voor jou zijn, dan heb je nog een mooi neutraal en bruikbaar palette over. Het palette is dus echt enorm veelzijdig qua kleuren en bevat ook verschillende finishes. Met dit palette kun je dus verschillende looks creëren zonder dat je er een ander palette bij moet halen.

Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection

Over de kleurkeuze dus niets dan lof maar hoe is de kwaliteit? Die is ook echt super, zeker voor die prijs! Natuurlijk was ik hier niet door verrast want alle andere Makeup Revolution producten die ik heb zijn ook zeer goed gepigmenteerd en kwalitatief goed. Mijn verwachtingen waren dus zeer hoog en gelukkig werden ze volledig ingelost!

Hier en daar zit er wel een mindere kleur tussen, zoals je op de swatches kunt zien. Toch mag ik zeker niet klagen want het merendeel van de oogschaduw is gewoon fantastisch van kwaliteit. Goed gepigmenteerd, totaal niet brokkelig en zeer intens van kleur en dat zelfs na het blenden op het ooglid.

Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection

Zou ik dit palette dus aanraden? Zeker weten! Net als het Fortune Favours The Brave palette is ook dit weer een budgettopper van Makeup Revolution. Of de warme kleuren echt m’n ding zijn laat ik hier even in het midden. Wel kan ik je vertellen dat de kwaliteit zeer goed is en al helemaal voor deze prijs.

Het Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection palette kost slechts € 9,99 voor 24 verschillende kleuren. Dit palette van Makeup Revolution is o.a. te koop bij de webshop Boozyshop.

Wat vind jij van dit palette?

6 Comments

 1. Manon
  August 17, 2017 / 12:54 pm

  Hele mooie kleuren zitten er in deze palette

 2. August 17, 2017 / 4:03 pm

  Gaaf palette, lekker veel kleurtjes ook!

 3. August 17, 2017 / 8:09 pm

  Ziet der een fijne pallet uit..

 4. Britt
  August 17, 2017 / 11:43 pm

  Mooie kleurtjes zitten erin!

 5. Rosanne Sturkenboom
  August 18, 2017 / 4:10 pm

  Voor mijn smaak zijn het iets te lichte kleuren, maar die roze kleur is wel erg mooi!(:

 6. Christine
  August 21, 2017 / 5:32 pm

  Het lijkt voor mij iets te licht en roze, niet meteen iets waar ik elke dag naar zou grijpen denk ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?