Makeup Revolution Fortune Favours The Brave

Dat een goed oogschaduw palette niet duurt hoeft te zijn, dat heeft Makeup Revolution al meermaals bewezen. Toch overtreffen ze zichzelf helemaal want het palette dat ik vandaag ga laten zien is een van de mooiste uit mijn stash. Ik heb het uiteraard over het Makeup Revolution Fortune Favours The Brave palette. Benieuwd naar de swatches? Lees dan zeker verder!

Makeup Revolution Fortune Favours The Brave

Het Makeup Revolution Fortune Favours The Brave palette is een palette dat door iedereen gebruikt kan worden. Het palette bevat maar liefst 30 kleurtjes die variëren van zeer licht tot zeer donker maar ook van shimmery tot mat. Er zitten veel neutrals in het palette maar ook wat blauwe, groene en paarse kleuren ter afwisseling. Ook zitten er een aantal oogschaduw kleuren in met een gebakken effect, het ziet er echt speciaal uit! Ook de verpakking van dit palette is prachtig, het is echt een plaatje.

Makeup Revolution Fortune Favours The Brave

Kwalitatief is de oogschaduw ook zeer goed, zoals we van Makeup Revolution gewend zijn. Eerder reviewde ik het Eyes Like Angels palette al, waarbij de pigmentatie echt fenomenaal was. Dat is bij dit palette, op een paar kleuren na, ook weer het geval. Er zijn een paar kleurtjes die iets stroever en poederiger swatchen maar verder valt er zeker niet te klagen. Zowel de matte als de shimmery tinten in dit palette doen wat ze moeten doen.

Makeup Revolution Fortune Favours The Brave

Ik vind dat dit palette iedere euro meer dan waard is. Het palette kost slechts € 14,95 en hiervoor krijg je 30 oogschaduws in de plaats, wat natuurlijk enorm veel is voor die prijs! De verpakking is prachtig en voelt luxe aan maar ook de inhoud mag er zeker wezen. Op een paar kleuren na is alles zeer goed gepigmenteerd. Ik kan het palette dus alleen maar aanraden!

Het Makeup Revolution Fortune Favours The Brave is verkrijgbaar bij Di en bij diverse webshops.

Wat vind jij van dit palette?

11 Comments

 1. Lonneke
  January 21, 2017 / 9:07 am

  Ik vind de kleuren erg mooi in dit palette en ben onder de indruk van het pigment, Hier kan je echt heel veel verschillende looks mee maken. Ik ga even kijken of de Etos deze ook verkoopt.

 2. January 21, 2017 / 10:59 am

  Mooie swatches zeg, het palette ziet er ook heel speciaal uit om naar te kijken.

 3. Nina Simplynspecial
  January 21, 2017 / 11:00 am

  Deze staat stiekem ook nog steeds op mijn wishlist. Vind dit palette alleen al mooi om te zien haha. En ja, het oog wil ook wat. Het pigment ziet er goed uit!

 4. jeapiebel
  January 21, 2017 / 11:00 am

  Ik heb meegedaan aan de winactie en deze palette gewonnen. Hij straalt zeker luxe uit en ik lees er veel goed reviews over. Ik moet hem zelf nog uitproberen.

 5. Nienke Hilbrands
  January 21, 2017 / 1:57 pm

  Wauw, wat een pigment. Prachtig palette. Ziet er erg goed uit!

 6. Britt
  January 21, 2017 / 2:10 pm

  Wauw, die swatches en kwaliteit zien er heel goed uit!

 7. January 22, 2017 / 12:51 am

  Ik ben niet zo’n fan van de layout van het palette, maar de swatches zien er wel heel erg goed uit!

 8. January 22, 2017 / 9:05 am

  Ziet er een mooi palette uit en wat een pigmentatie. Denk wel dat ik de helft van de kleurtjes niet zou gebruiken

 9. Lisha
  January 22, 2017 / 10:51 am

  Ugh, zo mooi. Ik gebruik het Flawless Matte palette echt vaak, maar dit palette lonkt toch ook, hoor. Zoals je zegt: inderdaad keigoede prijs voor mooie poeders. Kleine pannetjes, maar geheel logisch gezien de prijs.

 10. Karlien - Polished Cats
  January 23, 2017 / 9:45 pm

  oh wauw dit palette is zo mooi, die kleuren jeeezus prachtig gewoon

  liefs
  Karlien

 11. January 24, 2017 / 12:21 pm

  Dit palette staat al een tijdje op mijn wishlist, maar toen ik er op vakantie mee in mijn handen stond, heb ik het toch niet gekocht. Ik viel toen voor het Parental Advisory Palette van I Heart Make-up en koos die dan maar! ūüôā

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?