web analytics

Mane ‘n Tail Hoofmaker Original Hand and Nail Therapy

Mane ‘n Tail is een merk dat oorspronkelijk alleen bedoeld was voor paarden. Het merk werd echter zo populair dat ze hun shampoo en conditioner ook voor mensen op de markt brachten. Tegenwoordig kunnen zowel mens als paard dus genieten van hun producten!

Naast hun populaire shampoo en conditioner hebben ze ook nog andere producten waaronder de Mane ‘n Tail Hoofmaker Original Hand and Nail Therapy.

Deze unieke handcrème is niet alleen goed voor paardenhoeven. Nee, hij houdt ook je nagels en nagelriemen in topconditie.

In dit artikel vertel ik er graag meer over! Kijk je mee?

Wat is Mane ‘n Tail?

De Mane ‘n Tail shampoo werd oorspronkelijk gecreëerd voor het verzorgen van de manen van showpaarden. Toen de ruiters ontdekten dat dit product de manen prachtig deed stralen ging de bal aan het rollen.

Al snel werd de Mane ‘n Tail shampoo dus ook gebruikt voor mensenhaar. Het werd een gigantisch succes waarop dan ook een complete haarverzorgingslijn volgde. Sindsdien is het merk Mane ‘n Tail een echte cultklassieker geworden binnen de beautywereld.

De Mane & Tail Hoofmaker Hand & Nail Therapy tegen droge handen

Naast de Mane ‘n Tail Shampoo & Conditioner is ook de Mane ‘n Tail Hoofmaker Original Hand and Nail Therapy een populair product.

De Hoofmaker is een hand- en nagelcrème die geïnspireerd werd op de originele Hoofmaker voor paarden, een crème tegen droge en broze hoeven.

Niet alleen droge hoeven moeten behandeld worden, ook droge handen hebben de nodige verzorging nodig. Deze Mane & Tail Hoofmaker Hand & Nail Therapy zorgt dan ook voor de nodige hydratatie.

De kwaliteit van de handcrème

De Mane & Tail Hoofmaker Hand & Nail Therapy is een zeer unieke handcrème als je het mij vraagt.

Het is een zeer dikke crème, het is eigenlijk meer de textuur van een balsem. Daardoor is hij dus niet alleen geschikt als handcrème maar werkt hij dus ook heel erg fijn om plaatselijk, zoals bij de nagelriemen, aan te brengen.

Ondanks dat het hier om een dikke balsem gaat trekt de handcrème wél heel erg snel in. In het begin heb je wat last van een wit laagje maar eens je dit goed insmeert trekt het vrijwel meteen in.

Dit is dus een van de zeldzame handbalsems die je ook perfect overdag kunt gebruiken i.p.v. dat je moet wachten tot ‘s avonds. De meeste handbalsems zijn namelijk veel te vet of veel te plakkerig om overdag te gebruiken.

Voor de geur hoef je het ook niet te laten want hij heeft een vrij neutrale, unisex geur. Misschien niet heel erg spannend maar hé, dan is de kans dat je hem niet lekker vindt ook weer kleiner! 😉

Heb je echt wel last van extreem droge handen of wil je je nagelriemen overdag graag wat meer verwennen? Probeer de Mane & Tail Hoofmaker Hand & Nail Therapy dan zeker eens.

Deze lekkere handbalsem trekt dus supersnel in, ruikt heel erg fris en geeft de handen én nagels de verzorging die ze nodig hebben. Bij deze handcrème heb je geen nadelen, enkel voordelen! Én hij is ook niet eens zo duur.

De Hoofmaker Original handcrème kost € 3,95 voor 57 gram en is te koop bij Lookfantastic Nederland.

Hoe verzorg jij je handen en nagels?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?