web analytics

Mane ‘n Tail Shampoo & Conditioner review

Kennen jullie Mane ‘n Tail al? Dit merk was eerst oorspronkelijk bedoeld voor paarden maar werd zo populair dat er ook een shampoo voor mensen kwam. Tegenwoordig kunnen zowel mens als paard dus genieten van producten zoals de Mane ‘n Tail Shampoo & Conditioner.

De producten zijn inmiddels enorm gehyped en menig celeb en influencer zweert erbij. Ik besloot om de Mane ‘n Tail Shampoo en Conditioner ook eens te proberen. Zijn de producten echt zo goed? En krijg ik hier ook stralende, wapperende manen van? Je leest het hier!

Wat is Mane ‘n Tail?

De Mane ‘n Tail shampoo werd oorspronkelijk gecreëerd voor het verzorgen van de manen van showpaarden. Toen de ruiters ontdekten dat dit product de manen prachtig deed stralen ging de bal aan het rollen.

Al snel werd de Mane ‘n Tail shampoo dus ook gebruikt voor mensenhaar. Het werd een gigantisch succes waarop dan ook een complete haarverzorgingslijn volgde. Sindsdien is het merk Mane ‘n Tail een echte cultklassieker geworden binnen de beautywereld.

De producten van Mane ‘n Tail hebben een speciale formule die voor sterker en gladder haar zorgt. Het werkt voornamelijk goed bij droog, statisch en pluizig haar dat je moeilijk onder controle kunt krijgen.

Vooral na gebruik van de shampoo merk je vrijwel direct verschil als je last hebt van deze haarproblemen. Ik heb tijdens de herfst- en wintermaanden vaak last van statisch haar en de Mane ‘n Tail producten helpen hier zeker bij.

Ook helpen de Mane ‘n Tail Shampoo en Conditioner zeer goed bij dun haar dat er wat slapjes bij hangt. Ze geven namelijk lekker veel volume aan het haar, of je nu dik of dun haar hebt.

Na het wassen voelt je haar een beetje stroef aan waardoor het haar mooi omhoog blijft staan i.p.v. slap naar beneden te vallen. Ondanks dat het wat stroever aanvoelt voelt het wel niet droog aan, dat is een zeer grote plus.

Ik merk, mede dankzij de extra stroefheid, dat mijn haar extra handelbaar wordt na gebruik. Zeker bij de shampoo merk ik dat het stylen van mijn haar veel makkelijker wordt. Mijn haar heeft na gebruik van de shampoo veel meer hold. Ideaal als je je haar wilt krullen of opsteken dus!

Verkrijgbaarheid

De producten van Mane ‘n Tail zijn verkrijgbaar via Lookfantastic Nederland. Bij deze parfumerie vind je de originele shampoo en conditioner in een setje voor € 11,95.

Buiten de klassieke shampoo & conditioner zijn er ook een heleboel nieuwe varianten verkrijgbaar. Zo heb je nu bv. ook een Mane ‘n Tail shampoo voor gekleurd haar, voor droog haar enz. Ook heeft Mane ‘n Tail een fijne handcrème die je ook zeker eens moet proberen!

Kende jij Mane ‘n Tail al? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

  1. December 11, 2019 / 3:49 pm

    Ik dacht inderdaad dat dit alleen voor paarden was haha. Ik zou het zelf toch niet snel kopen!

  2. December 12, 2019 / 10:37 am

    Wat heb je een mooie en duidelijke review geschreven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?