Mijn manicure essentials

Ik ga zelden ongelakt door het leven, ongeveer 90% van de tijd heb ik wel een kleurtje op mijn nagels zitten. Doorheen de jaren heb ik al met zoveel verschillende producten geëxperimenteerd maar inmiddels heb ik wel een aantal manicure essentials gevonden. In dit artikel wil ik jullie daarom graag mijn absolute topfavorieten laten zien oftewel de producten die onmisbaar zijn als ik mijn nagels lak. Kijk je mee?

Essie basecoat

Ik gebruik de basecoats van Essie echt al jaren en ik heb nog geen enkel product gehad dat me teleurgesteld heeft. Zo heb ik redelijk lang de Essie Millionails gebruikt, een basecoat die zowel verzorgend als beschermend werkte. Op dit moment gebruik ik alweer een tijdje de Grow Stronger.

De basecoats van Essie beschermen mijn nagels perfect tegen verkleuring en hun nagelverharders doen hun werk écht wel goed. Verder zorgen ze er ook niet voor dat de nagellak sneller afbladdert, iets wat ik met goedkopere basecoats wel vaker heb ervaren. De volgende op mijn wishlist is de Essie Strong Start maar die zal vast ook wel fantastisch zijn.

Essence Express Dry Nail Drops

Als je mijn blog al even volgt dan is dit product vast geen verrassing meer voor jou. Ik gebruik deze druppeltjes al jaren en ik heb makkelijk al 20 flesjes versleten. Deze druppels van Essence zorgen ervoor dat je nagellak veel sneller droogt. Spotgoedkoop maar ze doen hun werk echt wel! Als ik deze druppels gebruik is mijn nagellak zoveel sneller droog en kan ik dus sneller weer aan het werk.

Verder zit er ook vitamine E en amandelolie verwerkt in de druppels dus tevens ook ideaal om je nagels en nagelriemen extra mee te verzorgen!

OPI handverzorging

Ik schreef eerder al een uitgebreid artikel over de OPI handverzorging. Deze producten gebruik ik nog steeds met veel plezier omdat ze gewoon écht goed werken. Vooral de scrub vind ik heel prettig en de nagelriemcrème is gewoon onmisbaar geworden in mijn routine. De spray gebruik ik tussendoor als mijn handen wel wat extra hydratatie kunnen gebruiken, al is dat niet echt een absolute essential zoals de andere twee producten.

Dit waren dus een aantal producten die onmisbaar zijn bij het lakken van mijn nagels. Kort samengevat: een goede basecoat, fijne verzorgingsproducten en een product dat mijn nagels sneller laat drogen. Hierdoor zien mijn nagels en handen er mooier uit én blijft mijn nagellak extra lang mooi zitten.

Welke producten gebruik jij als je je nagels lakt?

Share:

1 Comment

  1. February 25, 2019 / 12:13 pm

    Goede essentials! Zelf gebruik ik enkel handcréme, altijd van The Body Shop of Lush, dit omdat ik altijd trouw de stappen volg bij het aanbrengen van gellak. Door te veel verzorging en verschillende producten te gebruiken, kan het zo zijn dat de lak dan niet goed hecht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?