Maria Galland 216 Gentle Soothing Mask

Ik hou van maskertjes, al is dat met mijn gevoelige huid niet echt evident. Er zijn namelijk enorm veel maskers die mijn gevoelige huid zwaar irriteren, vooral kleimaskers en peel off maskers. Gelukkig zijn er ook genoeg alternatieven die wél goed zijn en daarvan ga ik er vandaag eentje laten zien. Ik heb het namelijk over het Maria Galland 216 Gentle Soothing Mask, een heerlijk luxemasker dat goed geschikt is voor een gevoelige huid. Als je benieuwd bent naar dit maskertje, lees dan zeker verder!

Maria Galland 216 Gentle Soothing Mask

Maria Galland is een van de weinige luxe merken waar ik echt mijn geld aan spendeer. Vaak vermijd ik duurdere producten omdat deze, ondanks de goede ingrediënten, ook veel chemische ingrediënten bevatten die mijn huid irriteren. Zeker producten uit de parfumerie zijn vaak geen match met mijn huid. Bij Maria Galland heb ik daar eigenlijk nooit last van! Ik gebruik hun serums echt al jaren maar ook andere producten vind ik zeer fijn.

Het Maria Galland 216 Gentle Soothing Mask is voor mij ook echt een schot in de roos. Dit maskertje is namelijk speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid te verzorgen én tegelijkertijd ook te kalmeren.

Maria Galland 216 Gentle Soothing Mask

Het masker zit boordevol plantaardige extracten die de huid gelijk minder strak laten aanvoelen en heerlijk tot rust laten komen. Het extract van lotus en pioenroos heeft bovendien een antibacteriële werking. Hierdoor worden ook kleine onzuiverheden goed aangepakt zonder meteen te agressief te zijn.

Het is een crèmemasker, iets wat ik zeker wel nodig heb met mijn droge en gevoelige huid. Je mag het gewoon aanbrengen, even laten intrekken en daarna het overtollige product zachtjes weghalen of zelfs gewoon inmasseren. Hierdoor hoef je niet te hard te schrobben of te scrubben, zoals je bij een kleimasker meestal wel doet. Vaak wordt mijn huid toch nog wat rood bij het weghalen van een maskertje, bij dit product is dat dus niet het geval.

Maria Galland 216 Gentle Soothing Mask

Ik gebruik het Maria Galland 216 Gentle Soothing Mask geregeld, zeker als ik merk dat mijn huid het nodig heeft. Het verzorgt mijn huid goed en kalmeert het tegelijkertijd zonder nog extra irritatie te veroorzaken. Ik ben zo blij dat ik eindelijk eens een rijk en voedend product gevonden heb dat 1) mijn huid niet irriteert en 2) geen onzuiverheden veroorzaakt na gebruik. Soms gebruik ik het ook zelfs als overnight mask zodat het extra lang zijn werk kan doen!

Het Maria Galland 216 Gentle Soothing Mask kost € 50,00, wat dus zeker niet goedkoop is. Maar zoals ik al zei: als je echt last hebt van een supergevoelige huid die weinig kan verdragen, dan is het voor mij het geld wel waard. Ik heb waarschijnlijk al over de 200 euro in de vuilbak gegooid, puur door producten te kopen die niet goed waren voor mijn huid. Ik investeer dan liever in een product dat ik wel volledig op zal maken omdat het goed is voor mijn huid!

Geïnteresseerd geworden in dit maskertje? Via de website van Maria Galland kun je het makkelijk laten leveren bij een Maria Galland schoonheidssalon bij jou in de buurt.

Wat is jouw favoriete gezichtsmasker?

2 Comments

  1. March 15, 2018 / 10:43 am

    Ik snap je helemaal! En als die masker zo goed werk is het zeker zijn prijs waard!

  2. April 4, 2018 / 5:49 pm

    Ik gebruik super graag Caudalie of Mario Badescu maskers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?