web analytics

Maria Galland 340 Sérum Lumin’Éclat

Als je mijn best of 2017 artikels gelezen hebt dan weet je dat ik het 22N serum van Maria Galland trouw gebruikt heb in 2017. Ik vind Maria Galland echt zo’n heerlijk luxe merk! De producten voelen niet alleen luxe maar zijn ook nog eens super voor de huid. Aangezien ik het 22N serum zo goed vond stond ik te popelen om het Maria Galland 340 Sérum Lumin’Éclat te testen. In dit artikel vertel ik je graag meer over dit product!

Het 22N serum was een géweldige ontdekking voor mij maar oh zo’n ramp voor mijn portemonnee, haha! Als je mijn blogt al even volgt dan weet je al wel dat ik voornamelijk naar budgetproducten toe ga. Tenzij het om een luxe product gaat dat écht zijn geld waard is. Dat gevoel heb ik tot nu toe altijd al gehad bij de Maria Galland producten. Hun verpakkingen zijn allemaal superclean en toveren je badkamer om in een heus schoonheidssalon.

Ook bevatten hun producten stuk voor stuk geweldige ingrediënten die echt wel een verschil maken op de huid. De producten zitten dus niet alleen maar vol met vulsel en parfum om sneller te verkopen. Nee, eens je hun producten geprobeerd heb merk je echt wel een verschil op de huid.

Ik gebruikte het 22N serum voornamelijk om huidveroudering te gaan. Ik word bijna 25 en vanaf dan wordt het echt belangrijk om de celvernieuwing te stimuleren. Je kunt dit serum dus het best vergelijken met een soort Advanced Night Repair of Genifique. In mijn ogen is het serum dus voornamelijk geschikt voor ‘s nachts.

Ik was dus nog op zoek naar een fijn serum dat ik hiermee kon combineren, liefst dus nog eentje extra voor overdag. Toen ik het Maria Galland 340 Sérum Lumin’Éclat ontdekte leken alle puzzelstukjes op hun plek te vallen.

Het Maria Galland 340 Sérum Lumin’Éclat bevat ook weer kostbare ingrediënten die de huid mooier gaan werken. Dit serum gaat ook voor een jongere en stralendere huid zorgen. Het zit ook nog eens boordevol hyaluronzuur dus als je al last hebt van enige huidveroudering gaat dit serum daar ook zeker bij helpen!

Ook bevat dit serum een hele hoop anti-oxidanten waaronder vitamine E. Dit gaat de huid van binnenuit schoonmaken én van buitenuit beschermen. Vitamine E beschermt onder andere tegen vrije radicalen en stress veroorzaakt door UV-straling. Daardoor is het dus het ideale serum om ‘s ochtends te gebruiken, zeker als je de 22N dan ‘s avonds gaat smeren.

Het Maria Galland 340 Sérum Lumin’Eclat kost € 72,00 en is verkrijgbaar bij de Maria Galland schoonheidssalons of via hun webshop. Er is ook nog een Crème Soyeuse Lumin’Eclat moisturiser verkrijgbaar waar ik later graag meer over vertel!

Gebruik jij al een serum? Zo ja, welk? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. January 21, 2018 / 8:56 pm

    Klinkt goed, vind ‘m alleen wel erg prijzig! Ik vind de serum van de Hema trouwens erg fijn! X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?