Maria Galland 422 Baume Confort Reflet D’Or

De Baume Confort body lotion van Maria Galland is een van hun absolute bestsellers. Voor de zomer komen ze met een speciale limited edition versie, namelijk de Maria Galland 422 Baume Confort Reflet D’Or. De naam Reflet D’Or verklapt het al: er zitten een heleboel gouden shimmers in deze nieuwe versie. Met deze hydraterend en shimmery lotion ben je er zeker van dat je huid zal stralen. In dit artikel vertel ik er alles over!

Een body lotion die snel intrekt, fijn aanvoelt op de huid en ook nog eens voldoende hydrateert? Daar word ik enthousiast van! Als deze lotion dan ook nog eens boordevol subtiele shimmers zit en de huid een prachtige zomerse glow geeft, dan maak je me helemaal blij. De Maria Galland 422 Baume Confort Reflet D’Or heeft dit gelukkig allemaal.

Deze limited edition lotion is een vernieuwde versie van de originele 422 Baume Confort, een van de absolute bestsellers van Maria Galland. Dit 3-in-1 product hydrateert en herstelt de huid zonder deze vet of plakkerig te maken. Daarom zijn zoveel mensen groot fan van de klassieke Baume Confort. Omdat dit product zo populair was hebben ze besloten om een zomerse versie te lanceren, boordevol subtiele gouden shimmers. De Maria Galland 422 Baume Confort Reflet D’Or is de ideale companion tijdens de zomer.

Ik gebruik hem graag op mijn armen en decolleté aangezien hij echt een prachtige glans geeft. Meestal hou ik er niet zo van om mijn huid in de kijker te zetten omdat mijn huid altijd zo droog en vaal is. Doordat deze lotion zowel hydrateert als glans geeft vind ik het bij dit product wel de moeite. Het hyaluronzuur in deze lotion zorgt direct voor een goede boost van het vochtgehalte in mijn huid.

Mijn huid oogt gewoon zoveel gezonder als ik deze lotion gebruik, zonder dat ik er gelijk uitzie als een discobal. Het effect is opvallend genoeg om mooi te zijn maar ook niet zo opvallend dat het er echt belachelijk uit gaat zien. Bij sommige andere shimmery lotions durft dat wel al eens het geval te zijn. Bij Maria Galland hebben ze gelukkig de gulden middenweg gevonden.

De Maria Galland 422 Baume Confort Reflet D’Or is dus tijdelijk verkrijgbaar en kost € 34,00 voor 150 ml. Meer informatie vind je via de website van Maria Galland. Als je nog op zoek bent naar een fijn hydraterend product dat je zwoele lente- en zomeravonden nog mooier maakt, dan moet je deze lotion dus zeker eens bekijken.

Hou jij van dit soort glimmende lotions?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?