Maria Galland Été Indien collectie (herfst/winter)

De herfst is echt mijn favoriete seizoen en al helemaal als het op beauty aankomt. Warme en sprankelende tinten komen weer vaker voorbij en zorgen meteen voor gezelligheid. Ook bij de Maria Galland Été Indien collectie is dat weer het geval. Deze collectie is namelijk geïnspireerd op een warme Indian summer en maakt je klaar voor een zalige nazomer. In dit artikel laat ik jullie graag een aantal producten zien!

Maria Galland Été Indien

Een collectie vol met warme gezellige kleuren, prachtige shimmers en verzorgende producten… Dat is de gloednieuwe Maria Galland Été Indien collectie voor deze herfst en winter. Zoals een Indian summer een periode is van warm weer middenin de herfst, zo biedt deze make-up look de
perfecte touch van warmte en uitstraling om het koude seizoen door te komen. Goud, olijf en terracotta doen gelijk aan de natuur buiten denken.

Binnen deze collectie kun je een heleboel producten terugvinden waaronder een eyeliner, mascara, nagellak, een lipstick, een palette enz. Het is een zeer uitgebreide en complete collectie. Ik heb in totaal drie mooie producten om aan jullie te laten zien!

Maria Galland Été Indien

Beginnen doe ik met het product dat voor mij persoonlijk dé topper van de collectie is en dat is de Maria Galland 516 Palette Poudre Illuminatrice. In bijna iedere limited edition heeft Maria Galland wel zo’n poedertje en het is telkens zo mooi. Ook bij deze Été Indien collectie is dat dus niet anders!

Dit multifunctionele poedertje is bijna te mooi om waar te zijn. Het bevat verschillende tinten waardoor je het dus voor meerdere zaken kunt gebruiken. Het is glanzend genoeg om als highlighter, bronzer of oogschaduw te gebruiken. Je kunt de kleuren door elkaar gebruiken maar evengoed ook apart. Met dit doosje kun je dus eigenlijk een complete look maken!

Maria Galland Été Indien

Uiterst links zie je de combinatie van alle vier de kleuren. Dit geeft een licht bronzy resultaat met een práchtige glans. De vier swatches rechts zijn alle kleurtjes apart geswatched. Deze swatches zijn wel redelijk heftig gemaakt door mijn vinger maar je kunt het dus ook subtieler aanzetten met een brush. Je kunt het dus echt zo zacht of zo opvallend maken als je zelf wilt.

Maria Galland Été Indien

Het afmaken van je look kan tevens ook heel erg makkelijk dankzij het Maria Galland 524 Le Crayon Yeux Infini Waterproof oogpotlood in de kleur 13 Automne Doré. Dit is een olijfgouden metallic oogpotlood dat echt als een muur blijft zitten. Je hebt me al vaker weten schrijven over de Maria Galland oogpotloden en over hoe goed deze zijn. Dat is bij dit potloodje dus ook weer niet anders.

Maria Galland Été Indien

De oogpotloden van Maria Galland zijn zacht en makkelijk te blenden maar eens ze droog zijn zitten ze muurvast. Ze noemen namelijk niet voor niets Infini Waterproof! Inmiddels heb ik dus al een hele hoop van hun potloodjes in mijn bezit maar deze Automne Doré is toch mijn favoriet qua kleur. Zeker bij bruine ogen staat zo’n olijfkleurige tint heel mooi dus hier ga ik veel plezier aan beleven!

Maria Galland Été Indien

Last but not least wou ik jullie ook nog graag de Maria Galland 507 Le Vernis in de kleur 09 Rouge d’Automne laten zien. Rouge d’Automne is, zoals de naam al doet vermoeden, een herfstige baksteenrode kleur. Als ik denk aan de herfst, dan is dit de kleur waar ik aan denk. Het is echt zo’n typische kleur die je overal voorbij ziet komen eens de blaadjes van de bomen vallen.

De nagellak is heel mooi van dekking en dekt dus ook perfect bij twee laagjes. Hoe meer laagjes, hoe meer je ook terug zult zien van de kleine gouden shimmers die erin verwerkt zitten. De houdbaarheid is verder ook prima!

Maria Galland Été Indien

Alweer een geslaagde collectie van Maria Galland dus! Qua producten brengen ze bij iedere collectie altijd wel hetzelfde uit maar toch blijven ze me verrassen. De kleurkeuze is altijd zó geslaagd en passen volledig bij het thema van het seizoen.

Kwalitatief valt er ook gewoon echt niet te klagen over de producten. Zowel het palette als het oogpotlood en de nagellak doen wat ze moeten doen en voldoen volledig aan de verwachtingen. De Maria Galland Été Indien collectie is dus zeker het bekijken waard!

Wat vind jij van de Maria Galland Été Indien collectie?

Share:

2 Comments

  1. September 18, 2018 / 8:12 am

    dat kleurtje nagellak is wel erg mooi 😀

  2. September 19, 2018 / 12:21 pm

    Wat een leuke producten zeg! Ik ben met name onder de indruk van het potloodje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?