Maria Galland Les Macarons de Paris

Ultra Violet werd dit jaar door Pantone verkozen als dé trendkleur van het jaar. Hier spelen ook cosmeticamerken graag op in! Ook de Maria Galland Les Macarons de Paris voorjaarscollectie is geïnspireerd op deze mooie lavendelkleur. Ik testte een aantal producten uit deze mooie collectie en laat ze vandaag graag aan jullie zien!

Maria Galland Les Macarons de Paris

De Maria Galland Les Macarons de Paris collectie is dus geïnspireerd op de kleur lavendel én op de beroemde Parijse levenswijze “savoir vivre”. Echt helemaal lente- en zomerproof dus! Binnen deze collectie vind je een heleboel producten terug. Mooie poeders om je teint mee af te werken, een gekleurde mascara, nagellak, lipsticks, … Werkelijk alles wat je nodig hebt voor een frisse lentelook.

Ik testte in totaal drie producten binnen deze limited edition: het Glow Perfecting Powder, de Mascara Intense en de Waterproof Eye Pencil. Deze mooie producten laat ik dan ook graag aan jullie zien.

599 Poudre Perfecteur Éclat (€ 40,00)

Beginnen doe ik met het Glow Perfecting Powder. Over het algemeen ben ik geen fan van poeder omdat het mijn droge huid vaak te sterk matteert, waardoor mijn huid er snel grauw uit kan zien. Met de poeders van Maria Galland heb ik daar gelukkig helemaal geen last van. Hun poeders zijn echt zo zacht van textuur en voelen superfijn aan op de huid. Meestal geven ze ook altijd een zeer mooie en gezonde glow, wat ook bij dit poeder weer het geval is.

De poeders van Maria Galland geven een glow, geen glitter. Het zijn dus echt wel finishing powders en geen highlighters. Toch geven ze wel een gezonde gloed op de huid, precies alsof je huid gephotoshopt is. Je kunt hier dus echt wel spreken over een ‘soft focus effect‘.

Maria Galland Les Macarons de Paris

Dit poeder ziet er trouwens niet alleen mooi uit maar is ook nog eens heel erg goed voor de huid. Dit product bevat namelijk Vitamine E en witte pioenroos, wat als een natuurlijk schild tegen pollutie werkt. Hierdoor gaat het de huid niet alleen mooier maken maar ook nog eens goed beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Maria Galland Les Macarons de Paris

524 Le Crayon Yeux Infini Waterproof (€ 20,00)

Ik vertelde in de intro al dat de collectie in het teken staat van de kleur lavender. Dit zie je dus inderdaad goed terugkomen, vooral binnen de producten voor de ogen. Hun welbekende Crayon Yeux Infini komt nu voor de gelegenheid dus ook in een prachtige diepe lavendeltint.

Ik ben echt fan van de potloden van Maria Galland omdat ze echt doen wat ze beloven. Van een eerdere collectie had ik al een donkergrijs oogpotlood en dat is echt mijn best friend als ik smokey eyes aanbreng. Ze zijn zo lekker smudgy en makkelijk aan te brengen maar eens ze zitten, dan zitten ze écht muurvast. De pigmentatie van deze potloden is ook altijd zeer goed. What you see is what you get dus de kleur van het potlood is effectief de kleur die je op je ogen terug zal zien.

Maria Galland Les Macarons de Paris

522 Mascara Intense (€ 25,00)

Ook de wimpers mogen zeker niet overgeslagen worden. Daarom hebben ze bij Maria Galland dus ook een paarse mascara in de collectie gestoken. Eerst schrok ik enorm door de felle kleur en ik dacht: dat kan echt niet mooi zijn. En eerlijk gezegd vind ik het ook echt niet mooi als ik het als een normale mascara gebruik.

Waar ik hem wél mooi voor vind is om op de onderste wimpers te gebruiken. De bovenste wimpers zet ik stevig aan met (zwarte) mascara + valse wimpers, op de onderste wimpers breng ik dan een dun laagje aan van deze paarse mascara. Zeker bij bruine ogen geeft dat een zeer mooi en contrasterend effect. Binnenkort toon ik jullie nog wel eens in een blogpost hoe je dit soort gekleurde mascara’s kunt gebruiken!

Maria Galland Les Macarons de Paris

Ik vind dit dus echt weer een mooie collectie. Ik heb natuurlijk niet alle producten getest maar van deze producten ben ik alleszins tevreden. Het poeder geeft een prachtig soft focus effect, ook op de droge huid. Het oogpotlood heeft een mooie rijke kleur en blijft ongelofelijk lang zitten. De mascara is niet echt mijn ding op de klassieke traditionele manier maar als je er wat mee speelt kan het effect heel mooi zijn.

Ben je dus nog op zoek naar kwalitatief goede make-up én hou je wel van een frisse lentelook? Bekijk dan zeker de Maria Galland Les Macarons de Paris collectie eens. Bekijk de website van Maria Galland voor meer informatie!

Wat vind jij van de Maria Galland Les Macarons de Paris producten?

Share:

3 Comments

 1. April 15, 2018 / 10:44 am

  Ooh wat een prachtige verpakkingen hebben deze producten!
  Liefs,
  Yara

 2. Daphne - verdraaidmooi
  April 15, 2018 / 10:42 pm

  Wat een mooie, luxe producten! Die paarse mascara lijkt me inderdaad wel erg mooi op de onderste wimperrand!

 3. Daphne - verdraaidmooi
  April 15, 2018 / 10:46 pm

  Wat een mooie, luxe producten! Die paarse mascara lijkt me inderdaad wel erg mooi op de onderste wimperrand! Weer eens wat anders!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?