Matrix Volume Rose Oil Wonders

Een siliconenvrije lijn die fijn tot normaal haar een gigantische volumeboost geeft, dat is de Matrix Volume Rose Oil Wonders lijn. Matrix is een professioneel kappersmerk dat echt goede kwaliteit levert dus het leek me wel eens leuk om iets over mijn favoriete lijn van dit moment te schrijven. Kijk je mee?

Matrix-3

De Matrix Volume Rose Oil Wonders producten zijn allemaal bedoeld om je haar goed te verzorgen en extra volume te geven, zonder dat je haar droog en stug maakt. De meeste producten die veel volume beloven laten mijn haar aanvoelen als stro en dat vind ik echt niet prettig. Daarom was ik zo benieuwd naar deze lijn. De Volume Rose Oil Wonders producten bevatten namelijk rozenbottelolie en houden het haar lekker zacht, zonder het te verzwaren. Je hebt dus het plezier van zacht haar, zonder in te boeten op volume.

Ik heb drie producten getest: de shampoo, de conditioner en de mousse. Alle drie de producten zijn volledig siliconenvrij dus je haar is ook écht zacht i.p.v. zacht door de laag siliconen die er over ligt.

Matrix Volume Rose Oil Wonders

Ik heb natuurlijk niet echt fijn haar maar doordat mijn haar zo slap is ontbreekt het wel veel volume tegenwoordig. Al het kleuren en ontkleuren heeft zeker schade achtergelaten dus tegenwoordig hangt mijn kop echt plat tegen mijn kop. Doordat mijn haar zo droog is bleef ik meestal weg bij volumeshampoos en dergelijke, totdat ik deze lijn ontdekte. Mijn haar voelt zacht aan, houdt krullen beter vast én heeft veel volume bij mijn haaraanzet. Ook ruiken de producten echt héérlijk en zijn ze echt een plezier om te gebruiken, je voelt duidelijk dat het professionele producten zijn.

Ook mijn moeder heeft de producten grondig uitgetest. Zij heeft zeer kort, plat en fijn haar waar moeilijk mee te werken is. Ook zij is helemaal onder de indruk van de producten en als ze zelfs bij haar al helpen, dan moeten het wel heel goede producten zijn.

Matrix Volume Rose Oil Wonders

Matrix is dus een professioneel kappersmerk dat alleen in geselecteerde kapsalons verkocht wordt. Benieuwd geworden? Zoek een kapper bij jou in de buurt via de Matrix website. Adviesprijzen: shampoo € 13.40, conditioner € 15.50 en mousse € 18.50.

Wat zijn jouw favoriete haarproducten?

3 Comments

 1. Lisa
  March 26, 2016 / 12:10 pm

  oeh interessant! De kapper bij mij in de buurt verkoopt matrix en we hebben nog 5 euro korting 😀

 2. March 26, 2016 / 6:41 pm

  Ik ken het merk nog maar pas, deze lijn ziet er ook echt gewoon superpretty uit!

 3. March 28, 2016 / 3:20 pm

  Dit merk kende ik nog niet maar het klinkt dus wel super fijn, en mooie verpakkingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?