web analytics

Action Gel Eyeliner Waterproof (Max & More)

Er is pas een Action geopend in Diest en het resultaat daarvan was een heel winkelmandje vol make-up. Inmiddels heb ik al een heleboel productjes uitgetest en sommigen kwamen goed uit de test, anderen wat minder. Omdat ik vind dat we de Action reeks goed moeten beginnen begin ik direct met mijn favoriet: de Action Gel Eyeliner waterproof van het huismerk Max & More. Kijk je mee naar mijn review?

Action Gel Eyeliner

Max & More is het huismerk van de Action. Het is zeer goed betaalbaar want bijna alle producten liggen rond de prijs van een euro, alleen voor de grotere palettes betaal je iets meer. Een fijne prijs natuurlijk én het leuke aan Max & More is natuurlijk dat ze volledig dierproefvrij zijn.

Ze hebben tevens ook nog eens een groot assortiment dus al bij al is het best een leuk merk. Het enige jammere is is dat het vaak hit & miss is met dit merk. Ze hebben soms echt fántastische producten maar andere make-up slaat dan weer compleet tegen.

LEES OOK: Beste zwarte eyeliners onder 15 euro

Action Gel Eyeliner

Een product dat absoluut niet tegenviel was deze Action Gel Eyeliner, een product van hun Max & More lijn. Van een gel eyeliner van € 0,99 had ik helemaal niet veel verwacht maar wauw, ik ben echt aangenaam verrast.

Voor slechts een euro krijg je een matzwarte romige eyeliner én een kwastje dat ook nog eens heel fijn werkt! Het kwastje is misschien nét iets te dik naar mijn persoonlijke voorkeur maar het werkt verder wel heel prettig. Er valt dus zeker goed mee te werken!

Over de Action Gel Eyeliner zelf kan ik ook absoluut niet klagen. De pigmentatie is echt top en het product brengt zeer gelijkmatig aan op het ooglid zonder strepen of vlekken te maken.Hij is in het begin even nat maar van zodra hij volledig opgedroogd is gaat hij geen kant meer op en krijgt hij een mooie matte finish. Ik vind het resultaat er zeer duur uitzien, terwijl het eigenlijk maar gewoon een euro kost.

Hij blijft best goed zitten, al vind ik dat hij niet echt waterproof is. Ik moet hem niet meer bijwerken na een lange dag op het werk (dus kudos daarvoor!) maar waterproof is hij dus niet. Wel langhoudend en dat is al meer dan voldoende voor zo’n betaalbaar product.

Action Gel Eyeliner

Ik vind deze Action Gel Eyeliner heel fijn werken en zeker een aanrader! Ik heb vernomen dat deze in het vaste assortiment van de Action zit dus ik zou zeker eens een kijkje gaan nemen. Zeker ook als je nog nooit eerder met gelliner gewerkt hebt en het eens een kans wil geven zonder teveel te moeten spenderen. Het is een fijne manier om erin te komen. Zelfs als je niet van gelliner houdt zou ik hem gewoon gaan kopen want het kwastje is ook fijn om wenkbrauwpoeder mee aan te brengen!

Heb jij de make-up van de Action al geprobeerd?

Amy

6 Comments

 1. An-Sofie
  April 28, 2016 / 10:32 am

  Ik heb de vorige versie. Dat kwastje zag er toch een pak beter uit. Gebruik ik nog steeds 🙂

 2. Amy-Denise
  April 28, 2016 / 11:59 am

  Wat leuk dat deze zo goed werkt! Misschien dat ik hier toch ook maar even naar kijk. Inderdaad handig om gelliner uit te proberen.

 3. April 28, 2016 / 12:47 pm

  klinkt niet verkeerd 😀

 4. Janneke | Crafty Time
  April 28, 2016 / 5:14 pm

  Deze eyeliner gebruikte ik eerst altijd! Ik vond ‘m prima voor de prijs en het kwastje was heel fijn. Nu gebruik ik gewoon een eyelinerpen, dat vind ik toch iets makkelijker in gebruik. xx

 5. Karlien - Polished Cats
  April 28, 2016 / 5:56 pm

  oh wauw ik wist niet dat deze zo goed was
  klinkt wel in orde hoor

  liefs
  Karlien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?