web analytics

Max & More Volumizing mascara van Action review

Action heeft sinds kort een award-winnaar in de schappen: de Max & More Volumizing Mascara. Het product ontving een award van de Belgische consumentenbond Test Aankoop vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en scoorde zelfs beter dan de mascara van Lancôme!

Is hij echt zo goed als ze bij Test Aankoop beweren? Dat vertel ik je in dit artikel!

De Volumizing Mascara van Action’s eigen merk Max & More kwam onlangs als tweede uit de test van Belgische consumentenbond Test Aankoop, tussen Yves Saint Laurent (1) en Lancôme (3) in. Ook kreeg de mascara de award ‘Beste Koop, dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding.Maar wat zou de mascara nu dan precies zo goed maken? Wel, de mascara is 100% vegan en zorgt volgens het testpanel van Test Aankoop voor mooi volume, krul en lengte in de wimpers dankzij de flexibele siliconen borstel. En het beste nieuws, hij kost dus ook maar € 1,39!

Natuurlijk stond ik dan ook meteen te springen om de mascara ook eens uit te testen op mijn verschrikkelijk korte en stompe wimpers.

Van zodra je de mascara bekijkt valt het luxueuze uiterlijk meteen op. Door de prachtige gouden huls lijkt het alsof de mascara veel chiquer is dan hij werkelijk is.

Ook het borsteltje van de mascara ziet er gelijk heel erg goed en kwalitatief uit.

Het borsteltje heeft korte, synthetische haren. Dit soort haartjes zorgen voornamelijk voor veel volume en niet perse voor krul of lengte. De mascara heet dan ook Volumizing Mascara voor een reden. Meer dan volume hoef je bij deze mascara dus niet te zoeken.

Maar volume geven, dat doet hij wel heel erg goed. Dankzij de dikke, plakkerige formule worden je wimpers gelijk een heel stuk dikker en voller en dit al vanaf de eerste applicatie. Het is wel even opletten voor klontertjesgevaar maar als je steeds met dunne lagen werkt is dat eigenlijk geen probleem.

Zonder mascara – met de Max & More Volumizing mascara

Als je dus echt puur op zoek bent naar een mascara voor extra volume, dan zit je echt wel goed bij deze Max & More Volumizing mascara.

Ook over de houdbaarheid valt gelukkig niet te klagen. De mascara blijft prima op z’n plek zitten doorheen de dag en zelfs bij koud, regenachtig weer ziet het er nog steeds heel erg goed zitten na een dag. Hij is echter niet waterproof dus als je daar naar op zoek bent kies je best voor een échte waterproof mascara.

Voor € 1,39 mag je écht niet klagen van deze Max & More Volumizing mascara. Hij ziet en voelt er luxe uit, doet perfect wat hij belooft en geeft dus een zeer mooi volumineus resultaat aan de wimpers.

Ik kan deze mascara dus zeker aanraden aan iedereen en weet je wat? Koop er gelijk een stuk of 5 zodat je meteen een goede voorraad in huis hebt. Voor het geld hoef je het zeker niet te laten!

Graag meer lezen over de make-up van Action? Ik schreef eerder al een uitgebreid artikel over de Action Max & More make-up producten. Lees dat artikel zeker eens terug om te bekijken wat ze bij Action nog meer in petto hebben.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

3 Comments

 1. Elisabeth Bittremieux
  February 26, 2023 / 5:04 pm

  Ik zocht al 4x tevergeefs naar deze mascara bij Action!
  Kan er online besteld worden?

  • March 10, 2023 / 7:13 pm

   Hier ook. De affice hang op aan ingang maar de mascara zelf is nergens te vinden. Bij navraag weet men niet wanneer deze binnenkomt.

 2. Patricia
  April 7, 2023 / 4:23 pm

  Ze verkopen de mascara niet bij de action en ook niet online ! Waar dan wel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?