Maybelline Color Tattoo 65 Pink Gold

Ik ben tegenwoordig helemaal into roze ooglooks. Geen knalroze of een kleur à la Barbie, nee. Ik hou meer van dat zachte parelmoer roze dat ik daarna kan combineren met bruin, paars of zelfs goud. Een go to product van mij is de Maybelline Color Tattoo 65 Pink Gold. Iedereen benoemde de Color Tattoo’s als een dupe voor MAC Paintpots dus ik was erg benieuwd geworden. Kijk je mee?

Maybelline Color Tattoo

De Maybelline Color Tattoo’s zijn oogschaduws in crèmevorm. Zoals de naam al doet vermoeden zijn ze longwearing en worden ze verondersteld uren te blijven zitten zonder te creasen. Je kunt ze het best vergelijken met de crèmes van Benefit of met MAC Paintpots, die veel mensen als oogschaduwbasis gebruiken. Ik gebruik de MAC Paintpots zelf ook al jaren en ik ben echt wel fan dus ik wou eens zien of het budget alternatief even goed (of misschien zelfs beter was).

Tegenwoordig ben ik helemaal into roze ooglooks. Een mooie lichtroze oogschaduw over het ooglid met matbruin in de crease en iets van paars of bordeaux in mijn buitenste ooghook. Lekker makkelijk maar wel effortless chic! Deze Color Tattoo maakt het zelfs nog makkelijk want ik moet alleen deze crème aanbrengen en een creasekleurtje en ik ben gewoon klaar.

Maybelline Color Tattoo

De crème smelt heel snel als je hem aanbrengt met je vingers en laat zich hierdoor heel makkelijk aanbrengen zonder intensiteit te verliezen. Hij is in het begin vrij vloeibaar maar van zodra hij opdroogt blijft hij ook echt muurvast zitten. Je hebt gelukkig tijd genoeg om het allemaal fatsoenlijk uit te blenden want eens droog lukt dat niet meer. Bij de MAC Paintpots is dat iets anders aangezien ze vrij droog zijn qua consistentie en hierdoor iets moeilijker uit te werken.

De pigmentatie van Pink Gold is uitermate goed en je hebt niet veel product nodig om een mooie dekking te krijgen.

Maybelline Color Tattoo

Ik ben overtuigd door de Maybelline Color Tattoo 65 Pink Gold. De kleur is prachtig rose gold, de pigmentatie is goed en hij blijft de hele dag goed zitten of je hem nu als oogschaduwbasis gebruikt of juist alleen op zichzelf. Ik vind de kleurselectie bij Maybelline stiekem ook ietsje spannender dan bij de MAC Paintpots dus ik ga er zeker nog een heleboel aanschaffen!

De Maybelline Color Tattoo’s zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 9,99.

Heb jij ooit al eens een Maybelline Color Tattoo geprobeerd?

Share:

7 Comments

 1. May 19, 2016 / 12:15 pm

  de kleur is echt gorgeous 😀 lekker zomers ook!

 2. Janneke | Crafty Time
  May 19, 2016 / 4:44 pm

  Wat een prachtige kleur en een geweldige pigmentatie! xx

 3. sabrina
  May 19, 2016 / 5:50 pm

  Mooi kleurtje! Roze vind ik ook heel mooi voor de ogen. Maar idd niet van dat felle..

 4. Astrid
  May 19, 2016 / 7:33 pm

  Mooie kleur! Ben benieuwd naar je roze ooglooks!

 5. Eva
  May 27, 2016 / 10:09 pm

  Wat een mooie kleur! Ik heb nog geen color tattoo’s, misschien toch een keer aanschaffen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?