web analytics

Maybelline Lifter Gloss review

Lipgloss is tegenwoordig bezig aan een stevige opmars. De plakkerige, dikke lipgloss van vroeger heeft dan ook plaats gemaakt voor een nieuw soort lipgloss. De lipgloss van deze tijd is niet meer zo dik, plakt niet en voelt veel fijner aan op de lippen. Een van mijn persoonlijke favorieten is de Maybelline Lifter Gloss.

Deze lipgloss geeft een práchtige glans aan de lippen zonder onaangenaam aan te voelen. Dankzij zijn heerlijke smaak en mooie glitters is het in korte tijd een echte cultfavoriet geworden binnen de beautywereld.

Het ideale moment om deze fijne lipgloss dan ook te laten zien. Kijk je mee naar mijn Maybelline Lifter Gloss review?

(Matte) lipsticks zijn langere tijd populair geweest omdat niemand nog zin had om een dikke sticky lipgloss aan te brengen. Begrijpelijk, het is dan ook de reden waarom ik lipgloss jarenlang heb afgezworen. Het plakt overal aan, voelt totaal niet fijn aan op de lippen en het blijft niet eens goed zitten. Waarom zou je al die moeite doen als het eindresultaat helemaal niet goed is?

Gelukkig is de lipgloss van tegenwoordig een heel pak verbeterd tegenover vroeger. De Fenty Beauty Lipgloss was dan ook een van de eerste lipglosses die weer superpopulair werd in de beautywereld.

Helaas is de liploss van Fenty Beauty redelijk aan de prijs maar gelukkig is er sinds kort een fijne budgetproof dupe gevonden: de Maybelline Lifter Gloss. Deze gloss zou even licht moeten aanvoelen als die van Fenty maar dan voor een veel betere prijs.

Ik heb de Fenty gloss zelf nog nooit geprobeerd dus daar kan ik helaas weinig over zeggen. Wat ik wél met zekerheid kan zeggen is dat deze Maybelline Lifter Gloss echt wel heel erg fijn is.

Allereerst heeft deze lipgloss een zeer aangename formule. De lipgloss smeert makkelijk uit en voelt zeker ook niet plakkerig of vervelend aan. Hij proeft ook echt heel erg lekker want hij heeft een soort karamel-vanille smaak!

Daarnaast heeft de Lifter Gloss ook een zeer fijne applicator. De applicator is heel erg groot maar je kunt er wel heel erg precies mee werken en net genoeg lipgloss aanbrengen, niet te veel of niet te weinig.

Ik heb zelf de kleur Moon, wat een heel lief en naturel kleurtje is. Verder zijn er nog heel wat andere kleurtjes verkrijgbaar waaronder bv. ook een volledig transparante die je zou kunnen gebruiken om over een lipstick aan te brengen.

Ben je dus nog op zoek naar een lipgloss die niet plakt, lekker proeft en een mooie glans aan de lippen geeft zonder dus vervelend aan te voelen? Dan moet je deze Maybelline Lifter Gloss zeker eens een kans geven.

Ik ben echt helemaal fan en dat terwijl ik al 10 jaar geen lipgloss meer heb gedragen, dat zegt toch wel genoeg!

Ook eens proberen? De Maybelline Lifter Gloss is te koop via Bol.com waar je hem geregeld in promotie terug kunt vinden.

Draag jij liever lipgloss of lipstick?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?