web analytics

Maybelline Tattoo Liner Ink Pen review

Een goede waterproof eyeliner vinden is vaak nog niet zo makkelijk. Soms blijven ze toch niet zo goed zitten, zijn ze niet zo zwart als je zou willen of het stiftje werkt helemaal niet prettig. Ik was zelf al een aantal jaar op zoek naar dé perfecte eyeliner maar geen enkele eyeliner was volledig naar mijn zin.

Gelukkig probeerde ik de nieuwste Maybelline Tattoo Liner Ink Pen uit. Deze stond in promo op Bol dus ik besloot hem eens een kans te geven. En maar goed ook want het is inmiddels mijn favoriete eyeliner geworden!

Ondertussen ben ik al aan mijn 3e stiftje bezig dus natuurlijk werd het tijd voor een review.

Als je benieuwd bent naar mijn Maybelline Tattoo Liner Ink Pen review, lees dan zeker verder!

Een goede liquid liner moet voor mij persoonlijk aan verschillende voorwaarden voldoen. Het allerbelangrijkste: de houdbaarheid moet goed genoeg zijn. Als een eyeliner snel uitloopt doorheen de dag of niet goed blijft zitten als mijn ogen tranen, dan kan hij gelijk de prullenbak in.

Ook moet de eyeliner goed gepigmenteerd zijn waardoor hij meteen bij het eerste contact met de huid een stevige lijn achterlaat. Hij mag ook niet te nat zijn waardoor je teveel product ineens aanbrengt en waardoor het geheel snel uitsmeert.

Daarnaast moet ook het kwastje of het stiftje stevig genoeg zijn. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een echt stiftje (of pennetje) tegenover kwastjes die te sterk mee plooien. Met een stevige stift trek je makkelijker een goede wing en daardoor is zo’n eyeliner veel gebruiksvriendelijker.

Een eyeliner die perfect aan al deze voorwaarden voldoet is de Maybelline Tattoo Liner Ink Pen. Deze is relatief nieuw (hij bestaat sinds 2023) en daarom nog niet zo populair.

Hij blijft fantastisch goed zitten, loopt niet uit en is heel erg makkelijk in gebruiken dankzij de stevige applicator. Ook hoef je niet bang te zijn dat de stift snel uitdroogt, je doet echt wel een hele tijd met dit product!

Bij andere producten zoals bv. bij de eyeliners van Essence of de L’Oréal Superliner had ik wél het gevoel dat het stiftje snel ging uitdrogen, terwijl bij de Maybelline Tattoo Liner Ink Pen blijft het stiftje altijd even vochtig.

De kleur blijft ook even intens, of je hem nu voor de eerste keer gebruikt of na een paar maanden na opening. Hierdoor hoef je ook geen meerdere keren over hetzelfde lijntje te gaan maar kun je een strakke lijn zetten zonder moeite.

De Tattoo Liner Ink Pen is op dit moment de enige eyeliner die ik zelf nog gebruik. Ik gebruik hem standaard iedere dag en zelfs na drie exemplaren ben ik er nog steeds heel erg tevreden over.

Hij is makkelijk in gebruik, blijft perfect zitten en geeft een gitzwart resultaat. Een winged eyeliner zetten ging nog nooit eerder zo vlot!

Zelf proberen? De Maybelline Tattoo Liner Ink Pen kost € 12,99 en is o.a. te koop bij Bol.com.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?