web analytics

Maybelline Total Temptation mascara’s

De laatste jaren zijn er een heleboel iconische mascara’s gelanceerd. De Maybelline Total Temptation mascara is daar een goed voorbeeld van. Deze mascara zou je wimpers zachter en dikker moeten maken met slechts één dun laagje.

De Total Temptation mascara is zeer populair en dat hebben ze bij Maybelline natuurlijk ook gemerkt. Daarom hebben ze recent ook de Dark Cocoa (bruine mascara) en Waterproof versies gelanceerd.

Ik heb alle drie de mascara’s uitgebreid kunnen testen en vertel er graag meer over in dit artikel!

Maybelline Total Temptation mascara

De Maybelline Total Temptation formule

Een mascara die belooft om je wimpers zachter en dikker te maken, zonder te klonteren. Hij bevat kokosboter en dit is het geheime ingrediënt dat de mascara zacht zou moeten houden.

Dit merk je ook wel meteen als je de mascara aanbrengt. Hij voelt redelijk nat en plakkerig aan tijdens het aanbrengen dus moest je meerdere lagen willen aanbrengen kun je best even wachten. Gelukkig heeft hij wel een fijn borsteltje waarmee je de wimpers goed kunt doorkammen.

Een leuk pluspunt aan deze mascara: door de kokosboter ruikt hij echt heerlijk naar kokos waardoor het een plezier is om deze mascara ‘s ochtends aan te brengen.

Nieuw: Maybelline Total Temptation Dark Cocoa mascara

Gloednieuw binnen het assortiment is de Maybelline Total Temptation Dark Cocoa mascara. Deze mascara heeft diezelfde formule als de originele mascara maar dan in een natuurlijke, bruine kleur.

Deze kleur is dus ideaal voor op dagen waarop zwart net ietsje too much is. Ideaal voor no make-up looks!

Maybelline Total Temptation mascara's swatches

Op de linkerfoto draag ik niets, op de middelste foto draag ik de Dark Cocoa en op de rechtse foto draag ik de originele Maybelline Total Temptation.

Zoals je kunt zien verlengen beide mascara’s mijn wimpers aanzienlijk, al is het zeker geen wow effect. Door de natte formule is het een beetje oppassen geblazen voor klonters maar zoals je ziet: het is gelukkig wel mogelijk om een natuurlijk resultaat te bekomen.

Tussen de Dark Cocoa en de originele mascara zie je best veel verschil. De Dark Cocoa is écht wel heel erg natuurlijk op de wimpers. De wimpers krijgen meer volume en worden verlengd maar dit zonder opvallend te zijn. Dit is de perfecte day-to-day mascara in mijn ogen.

Maybelline Total Temptation waterproof mascara

Waterproof

En voor dagen waarop het wél meer mag zijn is er de zwarte Maybelline Total Temptation Waterproof mascara. Bij deze mascara krijg je exact hetzelfde effect als bij de originele Total Temptation maar dan compleet zweet- en waterproof.

Vaak heb je het geval dat waterproofversies toch wat extra gaan klonteren maar is bij deze Total Temptation gelukkig niet het geval. Dit is dus zeker een goed alternatief als je van de Total Temptation houdt maar liever voor een zweetbestendige versie gaat.

Verkrijgbaarheid

De Maybelline Total Temptation mascara’s hebben een adviesprijs van € 15,99 en zijn o.a. te koop via Bol.com en Kruidvat.

Heb jij al eens een mascara van Maybelline geprobeerd? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. October 7, 2019 / 4:37 pm

    Ik vind de Original er nog niet slecht uit zien! Ik heb ze zelf nog niet geprobeerd. De verpakking vind ik overigens ook erg leuk. 🙂

  2. October 7, 2019 / 9:32 pm

    Wat een mooie wimpers zeg! de verpakking vind ik er echt heel tof uitzien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?