web analytics

Maybelline Volum’ Express Colossal Waterproof Mascara review

Een van mijn favoriete mascara’s van de afgelopen tijd is de Maybelline Volum’ Express Colossal Waterproof Mascara. Deze mascara zorgt voor volle, lange wimpers die de hele dag mooi blijven zitten. Geen zwarte vlekken of smudges onder je ogen dankzij de waterproof formule!

Ik had deze mascara nog nooit eerder laten zien dus het werd dringend tijd voor een review. Kijk je mee?

De Maybelline Volum’ Express Colossal mascara is een van de meest bekende mascara’s bij de drogisterij en dat is geheel terecht als je het mij vraagt. Deze mascara zorgt namelijk voor mooie, lange wimpers in slechts één dunne laag.

Als je op zoek bent naar volume (en niet zo zeer naar lengte), dan ben je bij deze mascara aan het juiste adres. Ik heb hele korte, stompe wimpers die je eigenlijk bijna niet ziet van zichzelf. Met de Maybelline Colossal mascara zien ze er gelijk een stuk beter uit.

Wat ik vooral zo prettig vind aan deze mascara is dat je dus vrijwel meteen een mooi resultaat krijgt zonder dat je moet blijven opbouwen. Bij sommige mascara’s moet je laag achter laag blijven aanbrengen waardoor de mascara dus ook snel gaat klonteren. Dat is bij deze mascara dus niet het geval! Daarnaast zorgt het er dus ook nog eens voor dat je extra snel klaar bent, iets wat ik zelf heel erg prettig vind in de ochtend.

Er zijn verschillende Maybelline Volum’ Express Colossal mascara’s op de markt maar mijn favoriet is de Waterproof variant.

De Maybelline Volum’ Express Colossal Waterproof mascara beweert niet alleen waterproof te zijn maar is het ook echt. Of je nu een hele dag rondloopt bij 35°C of je doorstaat een zeer intensieve sportsessie met veel zweet… Deze mascara overleeft het werkelijk allemaal.

Bij deze mascara heb je dus geen last van zwarte vlekken of vegen rondom de ogen.

Het enige ‘nadeel’ van deze mascara is het gigantische borsteltje. Ik vind dit soort borsteltjes heel erg prettig werken omdat je wimpers gelijk helemaal gecoat worden zonder al teveel moeite. Het enige probleem is dus wel dat je goed moet oppassen dat je niet tegen je ooglid komt want dan gaat het dus wel vlekken.

Het duurt misschien even voor je het onder de knie hebt om met zo’n groot en breed borsteltje te werken maar eens je het goed doorhebt is het de moeite meer dan waard.

Ben je nog op zoek naar een fijne waterproof mascara die meteen een fantastisch, volumineus resultaat geeft? Dan is deze mascara van Maybelline zeker iets voor jou.

Hij geeft lekker veel volume, werkt prettig én geeft geen klonters. De waterproof formule zorgt ervoor dat de mascara de hele dag perfect op z’n plek blijft zitten, ongeacht hoe hard je ook zweet.

Zelf een keertje proberen? De Maybelline Volum’ Express Colossal Waterproof Mascara kost € 7,99 en is te koop bij Bol.com en Kruidvat.

Heb jij de mascara’s van Maybelline al geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. February 9, 2022 / 11:25 am

    Ik vind de mascara’s van Maybelline altijd heel fijn! Misschien wel mijn favoriete merk wat mascara’s betreft..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?