Merken die meer liefde verdienen

Merken zoals MAC, Essence, The Body Shop, Catrice, Lush enz. krijgen meer dan voldoende aandacht op blogs. En terecht want het zijn natuurlijk zeer mooie merken met kwalitatief fijne producten! Toch zijn er nog een heleboel andere kwalitatief goede merken die veel meer liefde en aandacht verdienen. In dit artikel zet ik er een aantal op een rijtje! Kijk je mee?

H&M Beauty

Een paar jaar terug heeft H&M hun beautyafdeling eens grondig onder handen genomen. Alle goedkope producten van mindere kwaliteit werden uit het assortiment gehaald en vervangen door honderden nieuwe producten.

De producten van H&M Beauty zijn tegenwoordig dus wel ietsje prijziger geworden maar de kwaliteit is ook sterk omhoog gegaan. Het merk verdient in mijn ogen dus meer aandacht!

Maria Galland

Maria Galland is een exclusief merk dat door schoonheidsspecialisten gebruikt wordt. Ik gebruik het merk echt al jaren en heb een hele hoop favorieten ontdekt waar ik écht niet meer zonder kan. Er is nog geen enkel product van Maria Galland dat voor mij tegenviel! Werkelijk ieder product, zowel binnen huidverzorging als make-up, was kwalitatief tiptop in orde en deed wat het beloofde.

Jammer dus dat er zo weinig over geschreven wordt, al geldt dat voor merken die bij de schoonheidsspecialisten verkocht wordt in het algemeen. Mensen kijken vaak niet verder dan wat er in de standaard winkels te koop is.

BoHo Green Makeup

BoHo Green Makeup is een merk dat verkocht wordt via natuurwinkels (en webshops) maar ook gewoon bij drogisterijketen Di. Het is een natuurlijk én dierproefvrij merk dat kwalitatief goede producten levert. De prijs valt heel erg goed mee en ze hebben een mooi assortiment aan producten. Hier zou zeker wat meer over gesproken worden, aangezien het merk ook gewoon bij Di verkocht wordt en dus makkelijk verkrijgbaar is!

Leegeehaam

Ik vind dat er veel te weinig gesproken wordt over Koreaanse huidverzorgingsmerken die niet schattig zijn. Merken zoals Etude House en Tonymoly worden uitgebreid besproken vanwege hun schattige verpakkingen, terwijl andere merken vaak worden overgeslagen. Dit is dus ook zo het geval met Leegeheemaam.

Ik heb recent een review geschreven over een aantal producten omdat ik het merk gewoon zo goed vind. Mijn huid is de laatste maanden enorm door opgeknapt, mede dankzij hun Ampoule en Toner. Ik zou graag meer reviews lezen over buitenlandse merken en producten, ook als deze niet schattig zijn!

Dit waren dus een aantal merken die ik persoonlijk heel erg fijn vind maar waar ik zelden iets over lees. Ik vind het erg jammer dat het toch vaak altijd dezelfde merken zijn die online voorbij komen en dat sommige merken amper besproken worden. Dit zijn in ieder geval een paar merken die ik echt voor 100% kan aanraden, ook al lees je er bijna niets over.

Welke merken verdienen volgens jou meer aandacht?

Share:

2 Comments

  1. November 19, 2018 / 1:25 pm

    Naar de H&M beauty afdeling wil ik nu zeker eens een kijkje nemen!

  2. November 20, 2018 / 4:16 pm

    Leuk artikel! Leegeehaam kende ik nog niet. Zelf heb ik geen idee welke merken meer aandacht verdienen, ik gebruik altijd maar een vast aantal merken, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?