Micellair water zonder parfum (voor de gevoelige huid)

Micellair water zonder parfum is absoluut een must als je op zoek bent naar micellair water voor de gevoelige huid.

Als je de gevoelige huid grondig wilt reinigen zonder deze te irriteren, dan kies je dus best voor een parfumvrij product (en liefst ook nog alcoholvrij).

De meeste producten zitten helaas toch vol met parfum en/of alcohol waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom geef ik je in dit artikel een aantal fijne alternatieven mee want deze micellaire waters zijn volledig parfumvrij en dus goed geschikt voor een gevoelige huid!

Bioderma Sensibio H20 Micellair Water (hier te koop)

Het Sensibio Micellair Water van Bioderma is waarschijnlijk dé nummer 1 als het aankomt op micellair water voor de gevoelige huid.

Deze micellaire oplossing van Bioderma is ideaal voor de gevoelige huid omdat ze het natuurlijke evenwicht van de huid respecteert met haar fysiologische pH waarde.

De niet-comedogene formule verstopt de poriën ook niet en is zo tolerant dat ze zelfs gebruikt kan worden voor de ogen.

Dit product wordt niet voor niets door duizenden make-up artists gebruikt! Het is een van de meest tolerante formules op de markt en doordat het voor ieder huidtype werkt kun je er werkelijk niets verkeerd mee doen. Een absolute aanrader voor make-up artists én make-up enthousiastelingen!

SVR Sensifine AR Micellair Water (hier te koop)

Dit alcohol- en parfumvrije micellaire water is fantastisch als je snel last hebt van rode vlekken. De formule bestaat uit verschillende hydraterende én kalmerende ingrediënten waaronder niacinamide.

Hij reinigt de huid zeer zachtjes, vermindert het trekkerige gevoel van de huid en verzacht dus ook het warme, rode gevoel die een gevoelige huid vaak met zich meebrengt.

Daarom is het SVR Sensifine AR Micellair Water dus hét perfecte product voor de extreemgevoelige huid en wordt het vaak aanbevolen door dermatologen en dokters.

La Roche-Posay Effaclar Zuiverend Micellair Water (hier te koop)

Wie aan een gevoelige huid denkt denkt tegelijkertijd ook vaak aan een droge huid maar die twee hoeven niet altijd samen te gaan. Er zijn ook heel wat mensen met een combinatie vette-gevoelige huid. Gelukkig wordt ook deze groep niet overgeslagen dankzij het La Roche-Posay Effaclar Zuiverend Micellair Water.

Dit micellair water is volledig alcohol- en parfumvrij maar reinigt de vette maar gevoelige huid zeker voldoende. Het trekt alle make-up én talg perfect aan zonder de huid uit te drogen.

Het thermaal bronwater van La Roche-Posay werkt tegelijkertijd ook kalmerend en irritatiewerend waardoor het dus perfect is voor de gevoelige huid.

Louis Widmer Micellaire Reinigingslotion zonder Parfum (hier te koop)

Wie voornamelijk op zoek is naar een micellair water dat vooral als demaquillant voor de ogen werkt: zoek niet verder want dit product van Louis Widmer is perfect.

Deze Micellaire Reinigingslotion zonder parfum is het perfecte product voor mensen met allergieën en/of gevoelige ogen en voor dragers van contactlenzen.

Daarnaast zit er ook redelijk wat glycerine in dit water, een ingrediënt met sterk hydraterende eigenschappen. Daarom is dit micellair water dus ook goed geschikt voor mensen die ook kampen met een droge huid.

Welk micellair water lijkt jou het fijnst?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?