Mijn beauty wishlist

Als beautyliefhebber ben ik vaak te vinden in winkels en parfumerieën. Om lekker rond te snuffelen, nieuwe producten te ontdekken, … Dat resulteert dus ook vaak in een wishlist. Ik hou mijn wishlists graag kort en haalbaar, dus geen ellenlange lijst met 200 producten en prijzen waarvan zelfs het Koningshuis achterover valt. Nee, kort maar krachtig. Ik koop ook echt altijd alle producten die op mijn wishlist staan, natuurlijk wel niet in een keer. Benieuwd naar mijn wishlist? Kijk dan even mee!

Allereerst de make-up. Ondertussen heb ik wel een redelijke stash dus zijn er ook niet zo veel producten die ik echt op het oog heb. Oogschaduw heb ik zeker en vast genoeg van, al merk ik dat ik vaak terugga naar neutrale make-up.

Mijn Urban Decay Naked 1 is een geliefd product (ik ga bijna pan hitten in een paar kleuren!) dus het Urban Decay Naked 2 palette wil ik er natuurlijk ook nog bij. Ook ben ik nog steeds op zoek naar dé perfecte bronzer en deze 2 schijnen zeer populair te zijn, ik heb het over Too Faced Chocolate Soleil en NARS Laguna.

Verzorging en parfum kan ik nooit genoeg van hebben. Dior Addict Eau Sensuelle rook ik vorige zomer en ik was meteen verkocht. Helaas had ik toen teveel parfum om nog op te maken dus is hij opgeschoven naar deze lente/zomer. Gucci Guilty Black is nieuw sinds februari dit jaar en heeft meteen mijn hart veroverd.

Je moet onder de douche/in bad natuurlijk ook lekker ruiken en de douchegel die ik dit moment op het oog heb is Philosophy Senorita Margarita, deze heeft een lekker frisse en snoepachtige geur zonder te zoet te worden.

Dit is mijn wishlist op het moment! Er zal waarschijnlijk wel het 1 en ander verdwijnen binnenkort (shopping time!) en ook wel vanalles bijkomen.

Wat staat er op jullie wishlist?

Share:

8 Comments

 1. March 8, 2013 / 3:18 pm

  Het Naked2 palette heb ik zelf ook en hij is zo mooi! Bij mij staat ook een product van Nars op mijn whislist, de blush Orgasm!

  • Amy
   Author
   March 8, 2013 / 8:17 pm

   Orgasm is echt een aanrader. Een enorm veelzijdige blush die veel mensen goed staat en je doet er ook nog eens enorm lang mee. Zeker halen! 😀

 2. Lore
  March 8, 2013 / 4:43 pm

  Woman, Naked2 is awesome! Die kleuren zijn zo smooth en zo mooi. BUY IT. Ik wil nog Estee Lauder Double Wear en zo’n Chubbystick Intense.

 3. March 8, 2013 / 6:07 pm

  Ik kan je de Too faced chocolate bronzer alvast aanraden. Ruikt niet alleen verrukkelijk maar brengt ook zooo gemakkelijk aan, nog nooit een streep mee gehad

 4. Malou
  March 9, 2013 / 1:07 pm

  Wat een mooie wishlist!

 5. Elke
  March 10, 2013 / 12:26 pm

  Mooie wishlist, op mijn wishlist staat zo’n zand achtig structuur nagellakje van Barry M. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?