Mijn duo voor een frisse blik

Dat je duur en goedkoop makkelijk met elkaar kunt combineren heb ik inmiddels wel bewezen. Sinds kort heb ik het perfecte duo gevonden dat ik als oogcrème gebruik. Ik wou graag iets dat toekomstige rimpels tegen zou gaan én een product dat mij een frisse blik bezorgt. Helaas was het nog niet zo simpel om dat in 1 product te vinden maar gelukkig heb ik nu een geweldig duo gevonden dat dat wel doet. Het gaat hier om Estee Lauder Advanced Night Repair en de oogcrème van ELF. Kijk je mee naar mijn favoriete duo?

Oogcreme-duo-3

Het lijkt misschien wel gek, zo’n high-end product combineren met een website die dingen voor een euro verkoopt. Ik zou er zelf ook nooit aan gedacht hebben, tot mijn andere oogcrème van Yves Rocher op ging en ik het wel móest proberen.

Het Estee Lauder Advanced Night Repair serum is dus de eerste stap in mijn avondroutine voor de ogen. Het is de voorbereidende stap op de oogcrème want je mag dit product eigenlijk nooit op zichzelf gebruiken. Het ANR serum is, net zoals hetzelfde serum voor het gelaat, ideaal om je huid te herstellen en zo veroudering tegen te gaan. Ook is het enorm vochtinbrengend en ga je geen last meer hebben van droogtelijntjes, iets wat ik ervoor wel altijd had. Het geeft ook een verfrissend effect waardoor wallen en donkere kringen minder worden.

Oogcreme-duo-2

Toch voelde ik dat het serum op zichzelf niet voldoende was, ook omdat je het niet op zichzelf hoort te gebruiken. Ik zocht nog wat extra hydratatie en een extra frisse boost onder de ogen. Ik wist dat ik de ELF Illuminating Eye Cream nog had staan en ik vond de crème op zichzelf ook wel ok maar daar bleef het dan ook bij. Ik zag wel resultaat maar zeker geen extreme verbeteringen.

Totdat ik het over het Estee Lauder serum aanbracht want samen geeft het echt een fantastisch resultaat. Ik heb al jarenlang last van droogtelijntjes én donkere kringen maar nu heb ik er nog amper last van. Na een lange avond durven er nog wel wat kringen ontstaan maar anders heb ik nergens last van. Deze combinatie werkt voor mij echt goed dus ik kon niet wachten om het met jullie te delen.

Skincare-ELF-3

Het Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Serum kost € 53, de ELF Illuminating Eye Cream kost € 12. Zo zie je maar, zelfs duur en goedkoop kunnen  heel goed samengaan!

Combineer jij dure en goedkope producten?

Share:

4 Comments

 1. Natascha
  March 13, 2016 / 9:31 am

  Toevallig heb ik allebei de producten die je noemt gebruikt en ze zijn inderdaad heel erg fijn. Ik gebruik ook dure en goedkope producten door elkaar heen hoor.

 2. March 13, 2016 / 10:18 am

  Wow wat een prijsverschil tussen beiden! Ik heb helaas net besteld bij ELF, anders had ik deze misschien mee besteld 🙂

 3. March 13, 2016 / 10:48 am

  Fijn dat de oogcrème van ELF zo goed werkt voor een klein prijsje ! De EL Advanced night repair heb ik al vaker aangeschaft en het is een super product !

 4. Melissa
  March 13, 2016 / 6:45 pm

  Fijn dat je eindelijk de juiste combinatie hebt gevonden! Ik gebruik eigenlijk niets speciaal van oogcrèmes 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?