Mijn everyday make-up

Hier op The Pink Perfectionist passeren genoeg make-up items de revue. Toch heb ik een aantal favorieten die ik er altijd bij neem als ik mijn normale dagdagelijkse look wil creëren. Het leek me wel eens leuk om een klein overzichtje van mijn everyday make-up te geven. Kijk je mee?

Ogen

Er zijn een aantal producten die ik echt al jaren gebruik, zelfs nog voor The Pink Perfectionist bestond. Ik spreek hier dus echt makkelijk over een jaar of 4-5 dus dan weet je dat het echte favorieten zijn. De producten die hieronder vallen zijn het originele Urban Decay Naked palette, de Urban Decay 24/7 Liner in Bourbon en de MAC Paintpot in Painterly. Aan de hand van deze drie producten creëer ik vaak een bruine smokey eye, wat voor mij gelijk staat aan everyday make-up, haha!

Zodra mijn ogen ‘gekleurd’ staan is het tijd om ze af te werken. Dit doe ik standaard met de L’Oréal Superliner en de Yves Rocher Sexy Pulp mascara. Als je mij al even volgt dan weet je dat dit echt een holy grail is. Mijn wenkbrauwen werk ik af met de Eylure Brow Amplifier, lekker snel én makkelijk.

Gezicht

Mijn primer, blush, bronzer en highlighter wisselt iedere dag dus ik vond het niet ideaal om dan een specifiek product te benoemen. Er zijn slechts twee producten die iedere keer terugkomen en dat zijn de L’Oréal True Match foundation en de Maybelline Age Rewind concealer.

Lippen

Er is maar een kleurtje dat ik écht vaak draag en dat is Sleek Birthday Suit. Het is een prachtige neutrale tint die mijn look compleet afmaakt. Hij blijft goed zitten waardoor ik doorheen de dag niet teveel hoef bij te werken. Ideaal voor een snelle alledaagse look.

Dit zijn de make-up producten die ik dus het meest gebruik. Ik ga 90% van de tijd voor een bruine smokey eye met een winged liner, mascara en bruin oogpotlood op de waterlijn. Mijn lippen hou ik het liefst nude maar bij mijn gezicht wissel ik meestal af. Het enige wat ik wel echt belangrijk vind is een goede dekking, zodat al mijn roodheden goed verdoezeld worden.

Wat is voor jou een ‘everyday make-up’?

Share:

11 Comments

 1. Britt
  January 9, 2017 / 8:14 am

  Mooie producten! Kun je eens een review doen van de Sleek matte me?

 2. January 9, 2017 / 10:07 am

  Wat een mooie makeup producten gebruik je op een dagelijkse basis! Ik blijf het UD naked palette mooi vinden. Ik merk wel dat ik hem er zelf toch echt veel te weinig bij pak!

 3. Varenka W
  January 9, 2017 / 10:46 am

  Wat een fijne producten, de mascara van YR & lipstick van Sleek in deze kleur gebruik ik ook heel vaak met veel plezier.

 4. January 9, 2017 / 10:47 am

  Die concealer zie ik bij veeeeeeel bloggers terugkomen! Zelf heb ik ‘m nog steeds niet geprobeerd.

 5. jeapiebel
  January 9, 2017 / 11:55 am

  Rode heden op gezicht dat wil ik ook goed dekken. Bruin smoky eye is te doen om dagelijks te dragen.

 6. January 9, 2017 / 3:02 pm

  Die concealer moet ik ook hebben, die was zo fijn!|

 7. January 9, 2017 / 5:40 pm

  Die concealer gebruik ik ook elke dag

 8. January 9, 2017 / 7:23 pm

  Mascara en blush vind ik echt een dagelijkse must. Als ik naar kantoor ga maak ik me full-face op. Ben ik een dagje thuis houd ik het vaak een stuk simpeler en soms op zondag een dagje helemaal niets.

 9. Karlien - Polished Cats
  January 9, 2017 / 9:05 pm

  ziet er goed uit
  mijn naked 3 palette behoort ook tot mijn daily look

  love
  Karlien
  Polished Cats

 10. January 9, 2017 / 10:16 pm

  Wat leuk om te zien! Mooie producten gebruik je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?