Mijn favoriete luxere producten

Hier op The Pink Perfectionist komen alle soorten producten voorbij, van budget tot high end. Toch merk ik dat ik vooral vaak over budgetvriendelijke cosmetica blog. Hier wil ik vandaag eens verandering in brengen door een aantal favorieten van luxere aard in the picture te zetten. Kijk je mee?

Shu Uemura haarproducten

Als het op mijn haar aankomt gebruik ik sowieso al altijd producten die van bij de kapper komen. Voor mijn haar werkt het het gewoon het best en daarom blijf ik ook zo trouw aan kappersmerken. Toch durft er af en toe ook al eens een uitschieter bij zitten zoals deze producten van Shu Uemura. Ze zijn zeker niet goedkoop maar oh zo fijn voor je haar. Het is gewoon een hele ervaring op zich om deze producten te gebruiken.

Mijn absolute favorieten zijn de Ultimate Remedy conditioner en hun standaard haarolie. Als je haar écht super hard beschadigd is dan moet je deze producten zeker eens proberen. Als deze producten je haar niet meer tot leven kunnen wekken, dan kan geen enkel product het.

Líkami huidverzorging

De producten van Líkami heb je hier al geregeld voorbij zien komen op mijn blog, omdat ik ze echt heel fijn vind. Het merk is Belgisch en de ingrediënten zijn natuurlijk én dierproefvrij. Supergoed voor je huid en ook nog eens lief voor het milieu, daar houden we van. Eerst schrok ik van de hoge prijzen maar sinds ik de producten zelf gebruik snap ik volledig waarom. De Cleansing Milk is een van de enige cleansers die ik voor langere periode kan gebruiken zonder last te krijgen van eczeem. Ook de Facial Toner is heel erg lief en zacht voor mijn gevoelige velletje.

Hermès Eau de Narcisse Bleu

Met deze hand- en douchegel ben ik echt extreem spaarzaam, haha. Dit kleine potje kost namelijk $ 60, iets wat ik niet zo snel aan een handzeep of douchegel zou spenderen. Daarom gebruik hem voornamelijk als een soort pick me up, als klein treat yourself momentje tussendoor. Ook zet ik hem altijd klaar als er gasten over de vloer komen, lijkt de badkamer toch gelijk weer wat chiquer. Het droogt mijn handen niet uit, wat voor mij zeker een groot pluspunt is. De geur is trouwens ook echt góddelijk!

Natuurlijk heb ik nog een heleboel andere luxe favorieten waaronder veel make-up en parfum maar dat leek me zo voorspelbaar. Het leek me juist eens leuk om wat minder voorspelbare keuzes te laten zien, producten waar je misschien zelf niet zo snel aan zou denken. Als je ooit eens zin hebt om jezelf eens goed te verwennen, neem dan zeker ook eens een kijkje naar deze producten. Vooral de haarverzorging van Shu Uemura kan ik je zeker aanraden!

Hoeveel zou jij max. willen spenderen aan verzorging?

Share:

3 Comments

  1. March 5, 2018 / 11:22 pm

    De bovenste ken ik dat merk. Maar de andere merken ken ik niet. Ze lijken mij heel fijne producten.

  2. March 20, 2018 / 10:15 am

    Geen enkel merk dat ik ken! Het zien er wel fantastische producten uit! 🙂

  3. April 4, 2018 / 6:27 pm

    Likami staat al lang op mijn wishlist! Ik kijk meestal niet naar prijs als het op beauty aankomt omdat ik tegenwoordig zo weinig koop en ook enkele hoge eisen stel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?