Mijn MAC stash: #1 Ogen

Na mijn artikel over stashfilmpjes gisteren (en door de vele verzoekjes) wil ik jullie ook graag mijn stash laten zien. Filmen lukt op dit moment niet al te goed, met dank aan het Belgisch weer. Toch wil ik jullie niet langer laten wachten en toch al een deel van mijn stash onthullen. Op die manier kunnen jullie ook altijd een comment achterlaten met producten waarvan je een review/look/… wilt zien. De stashes die ik altijd het leukst vind om te zien zijn zeker MAC stashes, daarom wil ik hier ook graag mee beginnen. Van de rest volgt zeker nog een filmpje! Ik ga mijn MAC stash in drie delen doen: ogen, gezicht en lippen. Vandaag het eerste deel: de ogen!

Dit zijn mijn losse oogschaduws en pigments. V.l.n.r. en v.b.n.o. zie je: She Who Dares van de Venomous Villains collectie, Cocomotion pigment, Shimmertime pigment, Rose pigment en Her Alter Image en die is ook van de Venomous Villains collectie. Ik vind de verpakking veel te mooi om te depotten!

 

Dit zijn een paar van mijn palettes. Je ziet o.a. het Shop & Drop quad van de Shop MAC, Cook MAC collectie, een zelf samengesteld palette met Gleam, Honey Lust en Woodwinked en ook nog het Hello Kitty palette in de kleur Too Dolly. Dit was mijn allereerste MAC palette!

Wait, there’s more! Ik heb ook nog twee MAC Pro palettes gevuld, nouja, toch voor een deel gevuld. Ik heb er een met voornamelijk neutrale kleuren en eentje met wat fellere kleuren. Ik heb de kleuren aangeduid op de foto, dat is wat makkelijker. Alleen, ik heb ooit een oogschaduw gekocht van MAC en hem gedepot maar ik ben echt de naam volleeeeedig kwijt. Zo gauw ik het weer weet pas ik het aan.

Als laatste heb ik ook nog een heleboel pigment samples. Alle pigments die je hierboven al zag, heb ik allemaal gekocht nadat ik er eerst een sample van had. Ik test ze zo dus eerst grondig uit voor ik investeer in een fullsize pigment. Deze komen allemaal van The Body Needs.

Wil jij reviews zien over bepaalde producten of een look met iets? Oh en, als jij zelf al een artikel/filmpje hebt over jouw stash, post het dan gerust in de comments, voor een keer mag het ;-)!

14 Comments

 1. April 16, 2013 / 10:08 am

  Wauw wat een grote MAC stash, en dit is alleen het oog gedeelte! Ik heb zelf ook die oogschaduw van de Disney collectie ; Her Alter Image, heb hem nog niet bij andere stashes gezien haha 🙂

 2. April 16, 2013 / 10:43 am

  Wauw wát een stash, jaloers!

 3. April 16, 2013 / 9:50 am

  Wat een prachtige stash! Ik heb nog helemaal geen producten van MAC…

 4. Jennifer
  April 16, 2013 / 5:07 pm

  Hele mooie, jaloersmakende stash!

 5. April 16, 2013 / 7:07 pm

  Wat een hoop! Hele mooie producten ook!

 6. Bianca
  April 16, 2013 / 8:28 pm

  Wat veel! Mooie producten!

 7. Joyce
  April 16, 2013 / 9:19 pm

  Wat een prachtige stash zeg! Wauw, mooie kleuren! Ik wil ook heel graag een paletje samen stellen bij MAC, alleen die prijs! Maar je krijgt er wel echt iets heel moois voor terug 🙂

 8. Cella's Budget Beauty Blog
  April 17, 2013 / 2:01 pm

  wauw, wat een mooie producten, die eyeshadow met die koele blauw en groentinten is net een wereldbol!

 9. Jorinde
  April 17, 2013 / 6:09 pm

  Wat een prachtige stash!

 10. April 18, 2013 / 3:17 pm

  I love MAC en vind het altijd leuk om iemand anders haar stash eens te bekijken. Leuke items heb je alvast!

 11. April 19, 2013 / 3:10 pm

  Wat een mooie stash! Ik ben helemaal niks van Mac voor de ogen helaas.

 12. April 20, 2013 / 4:12 pm

  Dat mac palletje heb ik ook, was ook een van mijn eerste mac dingen :d zo leuk

 13. Jerka
  August 11, 2014 / 1:32 pm

  Mooie stash! Ik wil binnenkort graag een MAC pigment kopen maar ben eerst reviews aan het bekijken om te zien welke ik het mooist vind. Misschien moet ik ook maar eens een paar samples bij The Body Needs bestellen, lijkt me heel handig en ik heb hier al vaker goede dingen over gehoord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?