Mijn MAC stash: #2 Lippen

Vorige week liet ik jullie al een heleboel foto’s zien van mijn MAC stash. Ik heb deze opgedeeld in drie delen, het eerste deel over mijn oogmake-up stash kun je hier terugvinden. Nu is het tijd voor nog zo’n deel dat ik met veel liefde gebruik: mijn lippenstash. Er zijn maar twee merken die ik graag gebruik op mijn lippen en dat zijn MAC en NYX. Daarom is MAC ook het meest aanwezig in mijn collectie. Benieuwd naar al mijn lipsticks en glosses? Lees dan zeker even verder.

Allereerst mijn favorieten van MAC: mijn Viva Glam lipsticks. Alle opbrengsten gegenereerd door de Viva Glam lipsticks en lipglosses gaan naar het MAC Aids Fund, dus je steunt het goede doel ermee. De kleuren die ik heb zijn: Viva Glam Cyndi, Viva Glam Nicki 1 en Viva Glam Nicki 2.

 

Buiten deze felle kleurtjes heb ik ook een heleboel nudes. Ik heb Patisserie, Crème Cup, Fresh Brew en Fleshpot. De enige die ik echt vaak grijp is Fleshpot, deze zit meestal standaard in mijn make-uptas. Patisserie ziet er op deze foto wel een pak donkerder uit als dat hij is, hij is eigenlijk maar iets donkerder dan Fleshpot.

Als je dacht dat de Viva Glam lipsticks mijn enige brights waren heb je het mis. Ik heb er nog een heleboel en ze krijgen bijna allemaal even veel liefde. De brights die ik heb zijn: Speed Dial, Saint Germain, Costa Chic en Shy Girl. Shy Girl kun je ook nog een beetje aanzien als nude, op veel mensen is hij gewoon een soort warmere versie van Crème Cup. Mijn favorieten zijn zeker Speed Dial en Saint Germain.

Glosses heb ik niet zo veel van MAC. MAC Lipglass/Dazzleglass/… zijn meestal vrij dekkend. Ik hou niet zo echt van dekkende gloss want als ik iets dekkend wil dan koop ik wel een lipstick. Ik wil dus vooral een mooie glanzende laag voor over mijn lipsticks. De glosses die ik wel heb zijn: Possum Nose Pink (van de Dame Edna collectie), Oi! Oi! Oi!, Extra Amps, Electric Fuchsia (van de Spring Colour Forecast collectie), Fashion Scoop en Strange Potion (van de Venomous Villains collectie).

Welke MAC lipproducten heb jij in je collectie? Of welke zou je nog graag willen? 

Share:

11 Comments

 1. Marlies
  April 25, 2013 / 8:32 am

  Wauw mooie collectie! Ik heb jammer genoeg geen enkel MAC lipproduct 🙁
  Ik wil nog steeds heel graag de viva glam nicki 1 lipstick.

 2. Inez
  April 25, 2013 / 9:29 am

  Ik heb de viva glam cyndi ook, mijn favoriete rode kleur!
  Zo spijtig dat ze hem discontinued hebben…

  • Amy
   Author
   April 25, 2013 / 10:03 am

   Ja, vind ik ook! 🙁 Ik probeer er nu heel zuinig mee te doen want het is echt mijn favoriete lipstick aller tijden. Als ik een dupe zou vinden laat ik het je zeker weten!

 3. April 25, 2013 / 9:38 am

  Mooie collectie heb je!

 4. Edith
  April 25, 2013 / 9:51 am

  Mooie lipproducten!

 5. April 25, 2013 / 10:15 am

  Je hebt zeker genoeg MAC lipstick, haha 🙂 De lilakleurige van Viva Glam vind ik echt vreselijk, maar alle andere zijn erg mooi!

 6. April 25, 2013 / 12:58 pm

  Wauw mooie collectie!

 7. Malou
  April 25, 2013 / 1:59 pm

  Mooie collectie!

 8. April 25, 2013 / 5:29 pm

  Ik ben oooh zo jaloers op jouw mooie MAC stash! 😀 Zit er trouwens aan te denken om de Nicki 2 lipstick te halen, raad je hem aan ?

 9. Marielle
  April 25, 2013 / 6:22 pm

  pretty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?