Mijn MAC stash: #3 Gezicht

Eindelijk, we beginnen stilaan op het einde van mijn MAC stash posts te komen. Na het eerste deel over ogen en het tweede deel over lippen is het dan eindelijk tijd voor gezichtsproducten. Ik heb er niet zo veel van als van de andere producten maar ik vond ze toch leuk om te laten zien!

MAC Cosmetics, Venomous Villains, Beauty Powder, MAC, Oh So Fair, Porcelain Pink, Liberty Of London

Allereerst: de wat grote blushes en highlighters. Ik heb een Beauty Powder in Oh So Fair (Venomous Villains collectie), een Beauty Powder in Summer Rose (Give Me Liberty Of London collectie) en een highlighter in Porcelain Pink. Deze is ondertussen al mijn tweede Porcelain Pink waar ik aan bezig ben en ik heb nog een back-up liggen. Snappen jullie nu waarom ik dit mijn favoriete highlighter ever noem? 😉

 photo MACFace5_zps11e10def.png

MAC, MAC Cosmetics, Gingerly, mineralized blush, Dainty, Gentle

Blushes! Helaas heb ik er maar twee van MAC, die ik beiden heel vaak gebruik. Links is Gingerly, een mooie donker oranje blush. Rechts is een mineralized blush in Gentle, een van mijn allereerste MAC producten.

Verder heb ik ook nog een paar foundations. Mijn Pro Longwear ziet er echt dirty uit en de dop is ook nog eens redelijk gestained door de foundation, ik krijg hem totaal niet goed schoon. Ik gebruik hem ook nooit meer, samen met mijn Studio Fix Fluid. Het is allebei in de kleur NC15 en ik zit tussen een NC20 en 25 nu, ze zijn dus veeeeeel te licht. Het zijn wel echt prima foundations en waren ook altijd favorieten! De derde is Studio Moisture Tint, een soort voorloper van de BB cream.

Dan nu twee producten die ik niet kan missen in mijn stash: Prep+Prime Skin Refined Zone Treatment en Prep+Prime Translucent Setting Powder. Zonder het poeder ga ik nooit de deur uit, het is het enige product dat ik gebruik om mijn make-up te setten. De Skin Refined Zone is een porefiller en werkt echt perfect, het lijkt precies een soort botox ofzo die alle kleine gaatjes opvult, echt superspul.

Dit was mijn MAC facestash. Hierna is er nog een post te gaan met eigenlijk vanalles in: kwasten, sprays, nagellakjes, … en dan zit de serie er al weer op.

Ben jij al bekend met de MAC face producten? 

14 Comments

 1. Ilse
  May 4, 2013 / 8:54 am

  Aan gezichtproducten van de mac heb jij waarschijnlijk meer makeup dan dat ik bij elkaar heb! Ik vind dit al redelijk veel hoor, haha 😉

 2. May 4, 2013 / 9:40 am

  jij doet me Porcelein pink lemmen! haha

 3. Edith
  May 4, 2013 / 10:27 am

  Oeh, mooie gezichtsproducten van Mac heb je!

 4. May 4, 2013 / 10:43 am

  Wauwiee!! Mooie stash heb je 😀

 5. May 4, 2013 / 10:47 am

  Wat ben ik jaloers op je Porcelain Pink highlighters, ik wilde er zo graag een bemachtigen haha! Ik heb ook niet echt geluk gehad met die MAC foundations, ik kocht de pro longwear en een concealer in 3 tinten donkerder dan ik was, uhh bedankt mua die het me aanraadde..

 6. Inez
  May 4, 2013 / 11:11 am

  De MAC highlighters zijn zo mooi, zeker porcelain pink!
  De studio moisture tint heb ik ook, echt een goed product 🙂

 7. May 4, 2013 / 12:17 pm

  Ik ben jaloers! Zou graag nog eens een Skin Finish van Mac hebben…

 8. May 4, 2013 / 3:17 pm

  Wauwie super mooie producten! Bij Gentle sloeg mijn hartje even over, wat een prachtige blush vind ik dat! Ik heb nog niets van mac.. Telkens als ik bij zo’n store naar binnen wil lopen is het voor de persoon met wie ik ben te druk en lopen we maar door. Ooit zal mijn dag komen en dan ga ik flink toe slaan ahah 😛

 9. May 4, 2013 / 3:30 pm

  Wauw ik ben jaloers op je make-upproducten van MAC. Die highlighter ziet er echt prachtig uit!

 10. May 4, 2013 / 6:33 pm

  Wat een prachtige producten! 🙂

 11. May 4, 2013 / 9:57 pm

  Wat een mooie blushes! Vooral Gentle zou ik graag willen hebben, binnenkort toch maar eens even langs de MAC counter haha.

 12. May 7, 2013 / 11:05 pm

  Mooie stash, vooral die blush is prettyyy! De prep+prime lijkt me ook erg fijn trouwens, wil ik zeker nog eens aanschaffen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?