Mijn Real Techniques kwasten

Real Techniques is een merk van beautytools, opgericht door de zussen achter het succesvolle Pixiwoo Youtube kanaal. Sam & Nic Chapman zijn al jaren actief als succesvolle make-up artists dus als er iemand is die kennis heeft van zaken, dan zijn zij het wel. Real Techniques is een merk dat synthetische brushes maakt, waardoor ze dus ook cruelty free zijn.

In dit artikel wil ik jullie graag meenemen doorheen mijn hele Real Techniques stash. Op die manier kan ik jullie dé musthave brushes laten zien die je echt moet hebben. Kijk je mee?

Real Techniques kwasten kopen

Waarom Real Techniques kwasten?

Real Techniques is een van mijn favoriete merken als het op brushes aankomt.

Ze hebben een enorm groot assortiment en voor ieder make-up product hebben ze wel een speciale brush. Ze zijn perfect geschikt voor privé gebruik maar professioneel zijn ze ook echt een musthave! Ik ken namelijk best veel visagisten die met hun brushes werken, waaronder ikzelf.

Verder zijn hun producten ook nog relatief goed betaalbaar, zeker als je kijkt naar andere merken.

Voor een hele Real Techniques set betaal je rond de € 30, terwijl je daar bij MAC nog niet eens 1 kwast voor hebt. Ondanks dat ze zo ‘goedkoop’ zijn moeten ze zeker niet onderdoen voor de duurdere merken.

Vegan én cruelty free

Een ander groot voordeel van Real Techniques is dat alle haren synthetisch zijn. Hierdoor zijn ze dus volledig cruelty free en komen er geen dierenharen aan te pas.

Synthetische haren hebben ook nog een ander voordeel t.o.v. dierenharen. Dierenharen zijn namelijk vooral geschikt voor poederproducten en werken vaak niet zo goed met crèmeproducten.

Met een brush met synthetische haren kun je goed met poeder- en crèmeproducten werken, zonder enig probleem.

Real Techniques brush set

Ik heb doorheen de jaren al een heleboel Real Techniques brushes verzameld. Van eye brushes tot face brushes, ik heb er al heel wat kunnen proberen!

Mijn absolute favorieten zijn de Sculpting brush, de Deluxe Crease brush en de Base Shadow brush. Al deze brushes komen uit bepaalde kits, al worden ze soms ook apart verkocht. Sommige brushes worden ook in meerdere kits verkocht.

Om het jullie wat makkelijker te maken heb ik hier mijn hele stash opgelijst, moesten jullie geïnteresseerd zijn in de Real Techniques kwasten!

Dit zijn alle brushes uit mijn Real Techniques stash:

  • Sculpting Brush
  • Setting Brush
  • Fan Brush
  • Essential Foundation Brush
  • Deluxe Crease Brush
  • Shading Brush
  • Domed Shadow Brush
  • Base Shadow Brush
  • Fine Liner Brush
  • Silicone Liner Brush

Real Techniques kwasten set

Conclusie

Ik ben dus echt enorm enthousiast over de Real Techniques brushes. Ik gebruikte ze voor het eerst tijdens mijn opleiding bij Blush Academy omdat mijn docenten er zo enthousiast over waren.

Sindsdien heb ik nooit meer teruggekeken en heb ik steeds meer Real Techniques kwasten aangeschaft. Cruelty free, kwalitatief goed, makkelijk schoon te maken én ook nog eens relatief betaalbaar. Ik ben er gek op!

Waar kun je Real Techniques kopen?

Zelf ook benieuwd geworden naar deze kwasten en je wilt ook een aantal Real Techniques kwasten kopen? Bekijk dan zeker deze websites:

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?